aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αν κάνεις τέτοιο πράγμα στον εαυτό σου θα σου γυρίσει μπούμερανγκ»

«Αν κάνεις τέτοιο πράγμα στον εαυτό σου θα σου γυρίσει μπούμερανγκ»

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Απόλλωνα, Φώτης Παπουλής, μίλησε μετά τη νίκη των κυανόλευκων επί του Εθνικού (3-0).

Το αρχικό του σχόλιο: «Θέλω να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα. Δεν με νοιάζει αν τελειώσω με ένα γκολ και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν είναι αυτοσκοπός μου το γκολ. Αν κάνεις τέτοιο πράγμα στον εαυτό σου θα σου γυρίσει μπούμερανγκ».

Για το αν αγχώθηκαν όταν η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα ανέφερε: «Έχουμε μάθε να παλεύουμε μέχρι το 95΄. Δεν αγχωθήκαμε επειδή δεν σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο με την ίδια διάθεση και κάναμε αυτό που έπρεπε. Βλέπουμε τώρα την συνέχεια».

Για το γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος: «Όταν οι ομάδες κλείνονται πίσω, όταν σκοράρεις νωρίς σου λύνουν τα πόδια να παίξεις ελκυστικό ποδόσφαιρο. Από την στιγμή που ανοίξαμε το παιγνίδι βάλαμε άλλα δύο γκολ

Για το γκολ που σημείωσε είπε: «Είμαι χαρούμενος για το πρώτο γκολ που πέτυχα. Είμαι χαρούμενος που γύρισα δυνατός. Είχα αποχή και ήταν δύσκολο. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς μου γιατί καταφέραμε και βγήκαμε δυνατοί. Θέλω να βοηθώ την ομάδα μου και να γίνομαι καλύτερος. Με κάνει πιο χαρούμενο που παίξαμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο Απόλλωνας».

Για το ματς με την Πάφο που ακολουθεί: «Σοβαρότητα και μόνο σοβαρότητα ειδικά σ’ αυτά τα παιγνίδια. Με την ιδια σοβαρότητα όπως σήμερα θα αντιμετωπίσουμε την Πάφο. Βλέπουμε κάθε παιγνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ