aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αν η Γιουβέντους πουλήσει τον Ρονάλντο θα το κάνει για τουλάχιστον 29 εκατομμύρια ευρώ»

«Αν η Γιουβέντους πουλήσει τον Ρονάλντο θα το κάνει για τουλάχιστον 29 εκατομμύρια ευρώ»

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των «μπιανκονέρι» για το γεγονός ότι η ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί στους προημιτελικούς του Champions League για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα ιταλικά Μέσα ενημέρωσης να αμφισβητούν και τον Κριστιάνο Ρονάλντο μιας και δεν κατάφερε να βοηθήσει την «Γηραιά Κυρία» να προχωρήσει στην Ευρώπη

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου με την Γιουβέντους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι το 2022, ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά, καθώς όπως ανέφερε και ο μάνατζερ του «CR7», Ζόρζε Μέντες, έχει μιλήσει ανεπίσημα με τη Ρεάλ για μια πιθανή νέα συνεργασία των δύο πλευρών! Ωστόσο, ο Ζιντάν απέφυγε να σχολιάσει τις εικασίες περί επιστροφής.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», αν η Γιουβέντους αποφασίσει να πουλήσει τον άσο της θα πρέπει να το κάνει για τουλάχιστον 29 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αποφευχθεί απώλεια κεφαλαίου.

Τη φετινή σεζόν ο «CR7» έχει σκοράρει 27 γκολ σε 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις φέτος και συνολικά 92 σε 121 παιχνίδια με τους «μπιανκονέρι» από τότε που έφτασε στο Τορίνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ