aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑν η εξαίρεση γίνει κανόνας...

Αν η εξαίρεση γίνει κανόνας…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στα εννέα παιχνίδια του τρέχοντος πρωταθλήματος που βρήκε δίκτυα η ΑΕΛ δεν ηττήθηκε, μετρώντας εφτά νίκες και δύο ισοπαλίες. Αντίθετα, τις τρεις φορές που δεν είδε δίχτυα, γνώρισε ισάριθμες ήττες με 0-1 (Ομόνοια, ΑΕΚ, Πάφος FC). Είναι χαρακτηριστικό των αγώνων της ομάδας της Λεμεσού τα λίγα τέρματα άλλωστε.

Οι γαλαζοκίτρινοι σκόραραν τρεις φορές πέραν του ενός γκολ (Ολυμπιακός 3-0, Αλκή Ορόκλινη 3-0, Νέα Σαλαμίνα 3-1), ενώ δεν δέχτηκαν σε κανένα ματς παραπάνω από ένα τέρμα. Ως εκ τούτου, τα άλλα παιχνίδια τους έληξαν με νίκη 1-0 (4 φορές), ισοπαλία 1-1 (2 φορές) και ήττα 0-1 (3 φορές). Αν λοιπόν μετατρέψει σε κανόνα στη συνέχεια την παραγωγή περισσότερων από ενός γκολ ανά παιχνίδι, θα αυξήσει τις πιθανότητες για μεγαλύτερη βαθμολογική σοδιά. Αρκεί φυσικά να διατηρήσει στο ίδιο επίπεδο το παθητικό τερμάτων ή και να το ρίξει σε χαμηλότερο σε κάθε ματς.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση είναι ικανοποιημένη για τη σταδιακή επιστροφή των φίλων της ΑΕΛ στα γήπεδα. Αναμένει όμως ότι στα τρία ντέρμπι ώς το τέλος του 2017 (Άρης, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ), ο κόσμος θα κάνει τη διαφορά στο Τσίρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ