aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑν επιστρέψει η τρέλα στην κερκίδα…

Αν επιστρέψει η τρέλα στην κερκίδα…

Μπορεί να μην έκανε και το καλύτερο φετινό της παιχνίδι η ΑΕΛ απέναντι στην ΑΕΚ, όμως οι παίκτες της είχαν φοβερό πάθος προψές (3/4). Ο Ντούσαν Κέρκεζ κράτησε σε εγρήγορση τους παίκτες του και η ΑΕΛ απέδειξε, πως μπορεί να διατηρήσει και να ψηλώσει περισσότερο το ανάστημά της στη νέα σεζόν, αν γίνει σωστός προγραμματισμός.

Δεν έχει σημασία, πόσα εκατομμύρια θα είναι το μισθολόγιο της ομάδας. Ο κόσμος της ομάδας έδειξε πως αξίζει πολλά εκατομμύρια και πως μπορεί, άμα πάρει θέση στην κερκίδα, να προσφέρει όσα δεν μπορεί κανείς να φανταστεί.

Πέρα από τα λεφτά και τις λοιπές (οικονομικές) ανάγκες. Αν επιστρέψει η τρέλα του κόσμου, όχι αυτή των τελευταίων χρόνων,  αλλά αυτή που κουβαλούσε πάντα, είτε βρισκόταν στα ψηλά, είτε στα χαμηλά, η ΑΕΛ θα ελπίζει πως θα μπει με αυξημένο μπάτζετ στη νέα περίοδο, για  να διεκδικεί με ίσες πιθανότητες τις επιτυχίες, όπου και αν αγωνίζεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ