aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αν έκανε φόνο ο Μέσκα θα δεχόταν λιγότερη τιμωρία» (τι είπε για Σιέλη)

«Αν έκανε φόνο ο Μέσκα θα δεχόταν λιγότερη τιμωρία» (τι είπε για Σιέλη)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το απόγευμα ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ο τεχνικός της ΑΕΛ μίλησε για όλους και για όλα σε μία συνέντευξη Τύπου πραγματικά ενδιαφέρουσα.

Aναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Νέα Σαλαμίνα. Φέραμε ισοπαλία με την Ανόρθωση, κάτι που δεν ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, έτσι και με τη Νέα Σαλαμίνα που θέλει και αυτή τους βαθμούς αφού διεκδικεί την εξάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και θα τα δώσουμε όλα. Είχαμε βαρυφορτωμένο πρόγραμμα και φάνηκε η κούραση. Ευτυχώς όμως δεν είχαμε μυϊκούς τραυματισμούς. Εμείς υποσχόμαστε ότι θα δίνουμε τα πάντα, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε που θα φτάσουμε».

Για Μπουένο και Μπαμπάνκο: «Για Μπουένο κάναμε σκέψεις. Δεν είχε σταθερότητα στην απόδοσή του γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού του είχε άλλη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού με καλύτερο συμβόλαιο».

Για Σιέλη: «Ήταν μεγάλο πλήγμα η αποχώρησή του και για μένα, αφού δεν είναι εύκολο να χάνεις τον βασικό σου κεντρικό αμυντικό, τον καλύτερο που υπάρχει αυτή τη στιγμή».

Για Σόουζα: «Μια άτυχη στιγμή και λυπηθήκαμε όλοι».

Για  την αγωνιστική εικόνα της ομάδας: «Η κοιλιά που όπως λέτε, την κάναμε μέσα σε 11-12 μέρες όταν και είχαμε βαρυφορτωμένο πρόγραμμα. 6-7 παίκτες τράβηξαν το κουπί και δεν ήταν το καλύτερο για εμάς και μας επηρέασε. Είχαμε και το παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη που ήταν πάλι ντέρμπι. Αυτό επηρέασε και δεν είχαμε σταθερότητα. Έφυγαν Αγκινάλντο και Σάρκι γιατί δεν μας έδωσαν ό,τι περιμέναμε».

Για Πίτι: «Φέραμε ένα ποιοτικό ποδοσφαιριστή, όμως ακόμη δεν ήταν εντελώς έτοιμος, γι’ αυτό δεν έπαιξε περισσότερο. Το έδειξαν και τα εργομετρικά που κάναμε. Ο Μπαμπάνκο ήταν και για μένα μια μεγάλη έκπληξη, έφυγε για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους. Η γυναίκα του δεν ήθελε να μείνει στην Κύπρο. Δεν μπορούσα να τον κρατήσω, γιατί δεν θα μου πρόσφερε τα αναμενόμενα. Ο κόσμος να είναι ήσυχος. Με όλες τις αποχωρήσεις η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να πάει όσο καλύτερα γίνεται».

Για Μπλάνκο: «Είναι πιο έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Χρειάζεται χρόνο να εγκλιματιστεί. Αρκετοί παίκτες παίζουν σε θέσεις που δεν είναι οι φυσικές τους. Υπήρχε έλλειψη, γι’ αυτό έπαιξαν σε διαφορετικές θέσεις. Μεγαλύτερο πλήγμα για εμάς ήταν η τιμωρία του Μέσκα και πιστέψτε με αν έκανε φόνο θα δεχόταν λιγότερη τιμωρία»”.

Για τη μετεγγραφή του Σάσι: «Είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, ήταν μέσα στα οικονομικά πλαίσια που μπορούσαμε, γιατί για εμάς παίζει ρόλο το οικονομικό. Άλλωστε, γι’ αυτό ο πρόεδρος συνεχώς τονίζει ότι θέλει όλους να έρθουν κοντά. Πιστεύω πως μπορεί να μας βοηθήσει. Απομένει να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Μιτρέα. Αν όλα πάνε καλά, τότε κλείνει ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της ομάδας. Ο κόσμος να σταθεί δίπλα στους παίκτες και τον προπονητή και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για το μεγαλείο της ΑΕΛ».

Για Σιέλη: «Πείτε μου ένα προπονητή που χάνει ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του και δεν πληγώνεται. Δεν είναι, όμως, δική μου δουλειά από τη στιγμή που ο ίδιος ο παίκτης αποφάσισε ότι θέλει να φύγει και από τη στιγμή που υπήρχε κάποια ρήτρα. Όταν με πήρε τηλέφωνο του είπα να μείνει μέχρι το καλοκαίρι και θα έχει περισσότερες προτάσεις και από την Ευρώπη. Αλλά αυτή είναι η ζωή του κάθε ποδοσφαιριστή και κάθε προπονητή και οφείλουμε με αυτά τα όπλα που έχουμε να παλέψουμε».

Για Ουέλινγκτον: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε άλλο ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές που δεν ήταν στα σχέδια να τους χάσουμε και όμως τους χάσαμε. Μιλώ για τον Λούκας που τραυματίστηκε, τον Σιέλη και τον Μπαμπάνγκο. Αυτό που θέλω περισσότερο είναι ο κόσμος να σταθεί κοντά στους παίκτες, ακόμη πιο κοντά. Αν θέλουν κάποιο να βρίσουν να με βρίσουν εμένα δεν με πειράζει καθόλου, θα βάζω από το ένα και θα βγάζω από το άλλο, είμαι συνηθισμένος».

Για το αν νιώθει περισσότερη πίεση στη δεύτερή του θητεία: «Τα πράγματα δεν είναι τα ίδια. Δεν έχει καμία σχέση το μπάτζετ τότε με τώρα. Η διοίκηση στάθηκε εκεί, κράτησε την ομάδα και είπαμε από την αρχή ότι με αυτό τον προϋπολογισμό θα κάνουμε μια ομάδα που θα παλεύει. Ήδη, φέτος μέχρι τώρα, πήραμε νομίζω περισσότερους βαθμούς από ότι πήρε η ομάδα πέρσι σε όλο το πρωτάθλημα κυρίως πριν έρθω ξανά στην ομάδα. Δεν έχω άγχος. Ξέρω πολύ καλά πως είναι η ζωή του προπονητή».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Μέχρι στιγμής πλην του Σόουζα δεν έχουμε κάποιο άλλο πρόβλημα. Έχουμε και την αυριανή προπόνηση και ελπίζω να είμαστε όλοι καλά».

Για τις δεδομένες αλλαγές στην εντεκάδα λόγω απουσίας Σιέλη, Σόουζα και Μπουένο: «Δουλεύουμε καθημερινά και με τα νέα παιδιά για να μπουν στην φιλοσοφία της ομάδας. Ο πιο φορμαρισμένος και έτοιμος θα μπει στην ενδεκάδα για να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και να πάρουμε το παιχνίδι. Η ομάδα χρειάζεται μια νίκη για να ανέβει η ψυχολογία τόσο των παικτών όσο και του κόσμου».

Για προπονήσεις: «Nα ευχαριστήσουμε την Καρμιώτισσα που το τελευταίο διάστημα μας παραχώρησε το γήπεδό της για να κάνουμε προπονήσεις αφού λόγω των βροχών δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το δικό μας».

Για Μέσκα: «Είναι σαν μια νέα μετεγγραφή για εμάς με την επιστροφή του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ