aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑν δουλέψουν όλα σαν ελβετικό ρολόι…

Αν δουλέψουν όλα σαν ελβετικό ρολόι…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Το φετινό πρωτάθλημα και γενικά η νέα σεζόν δεν θα είναι εύκολη για την ΑΕΛ. Τουναντίον, θα είναι εξαιρετικά δύσκολη και ο κυριότερος παράγοντας είναι η έλλειψη βάθους συγκριτικά με τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες, αφού η ΑΕΛ διαθέτει πολύ μικρότερο προϋπολογισμό.

Αλλιώς, κάθε φορά που κοιτούσε στον πάγκο ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, θα έβλεπε παίκτες ισάξιους με τους ενδεκαδάτους, χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε τις δυνατότητες των νεαρών παικτών της ΑΕΛ και των παγκιτών γενικώς. Άλλωστε περισσότερες ευκαιρίες και εμπιστοσύνη χρειάζονται. Αλλιώς αν δεν άξιζαν, δεν θα βρίσκονταν στο ρόστερ.

Για να μπορέσει η ΑΕΛ να υλοποιήσει τους στόχους της θα πρέπει όλα να δουλέψουν σαν ελβετικό ρολόι και κυρίως να αποδειχθούν χρήσιμες μονάδες όσοι… κατατάχθηκαν τελευταίοι και ακόμη δεν υπάρχει ασφαλής εικόνα για την αξία τους. Βλέπετε, με τους παίκτες που έπαιξαν στα ευρωπαϊκά είναι αδύνατον να βγάλει τη σεζόν η ΑΕΛ.

Στις πρώτες αγωνιστικές η ΑΕΛ θα αγωνιστεί σε αρκετά ντέρμπι και αν θέλει να ελπίζει σε μια καλή πορεία, θα πρέπει από την αρχή να μπει δυνατά στο πρωτάθλημα. Άλλωστε, το κλίμα είναι εξαιρετικό κάτι για το οποίο γίνεται πολύ συχνά αναφορά και η συνεργασία μέχρι στιγμής είναι άψογη ανάμεσα σε παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ