aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αν δεν είχα και εσένανε»

«Αν δεν είχα και εσένανε»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Είχε την ευκαιρία να κάνει σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή της στο α’ γκρουπ, μα δεν την άρπαξε από τα μαλλιά η Νέα Σαλαμίνα. Στο προψεσινό ματς με τον Ερμή δεν παρουσιάστηκε τόσο αποφασιστική όσο χρειαζόταν και έμεινε στο 0-0.

Μάλιστα, πάλι καλά για αυτήν που απέφυγε την ήττα στο «Αμμόχωστος», καθώς στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν ευκαιρίες από τους φιλοξενούμενους για να προηγηθούν. Με αποκορύφωμα βεβαίως το πέναλτι που απέκρουσε ο Ρόμπερτ Βεσελόφσκι στο 27′.

Ο Σλοβάκος κίπερ δεν σταματά να επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία την αξία του. Σαφέστατα, πρόκειται για την πιο αποδοτική μετεγγραφή που έκαναν οι ερυθρόλευκοι για την τρέχουσα σεζόν. Και να σκεφτεί κανείς ότι αποκτήθηκε λόγω της αποδέσμευσης του Ίσλι Χίντι, ο οποίος εντάχθηκε στο ρόστερ λίγους μήνες προηγουμένως.

Μετά το προψεσινό αποτέλεσμα, η Νέα Σαλαμίνα έμεινε για τέταρτο σερί ματς πρωταθλήματος δίχως νίκη, αφού προηγήθηκαν οι ήττες από την ΑΕΚ (0-2), την ΑΕΛ (1-3) και την Ομόνοια (0-3). Την ερχόμενη Κυριακή θα φιλοξενηθεί από την Αναγέννηση στο «Τάσος Μάρκου». Απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας θα είναι το φαβορί. Ωστόσο, η ομάδα της Δερύνειας παλεύει απέναντι σε κάθε αντίπαλο και θα χρειαστεί προσοχή.

Σήμερα θα αρχίσει η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας για το παιχνίδι με την Αναγέννηση, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο «Τάσος Μάρκου». Ο Στάικος Βεργέτης ελπίζει ότι εντός της εβδομάδας θα τεθεί στη διάθεσή του ο Τσίνα, ο οποίος δεν αγωνίστηκε προψές απέναντι στον Ερμή λόγω ενόχλησης στον προσαγωγό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ