aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑμφίβολος ο Παλάνκα 

Αμφίβολος ο Παλάνκα 

Στο παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα ο Παλάνκα έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ισπανός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και για την ώρα η συμμετοχή του στο ματς με την Αλκή κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, όμως στη μέρα του μπορεί να βοηθήσει.

Ο Ρόνι Λέβι ενόψει του επόμενου αγώνα δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Ντουγκλάο και Γκάντσεφ οι οποίοι συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών. Για την «Κυρία» η επιτυχία είναι μονόδρομος και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τους τρεις βαθμούς θα είναι πισωγύρισμα. Βέβαια, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει χωρίς τον Ντουγκλάο για πρώτη φορά στην ενδεκάδα της και πώς θα καλύψει τα κενά που θα έχει και τώρα ο Λέβι.

Στα θετικά οι επιστροφές των βασικών αλλά και σημαντικών μονάδων Πράνιτς και Καμαρά. Δυο παίκτες που προσφέρουν πολλά στο επιθετικό κομμάτι. Ο Πράνιτς με τις ασίστ του και ο Καμαρά με τα γκολ του, αν και η αλήθεια δεν έχει προσφέρει ακόμη τα αναμενόμενα, παρά το γεγονός ότι είναι ανεβασμένος σε σχέση με το ξεκίνημά του στη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ