aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑμφίβολος ο Καμπρέρα, ανέβασε ρυθμό ο Ράγιος

Αμφίβολος ο Καμπρέρα, ανέβασε ρυθμό ο Ράγιος

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Ανόρθωσης για τον αγώνα του Σαββάτου με την Ομόνοια και σίγουρα αυτό που επιθυμούν όλοι είναι η νέα εποχή με τον Ανδρέα Παντελή να ξεκινήσει νικηφόρα.

Το κλίμα είναι πολύ καλύτερο πλέον και στα αποδυτήρια μιας και όλοι γνωρίζουν ότι η διοικητική αβεβαιότητα έλαβε τέλος και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να έρθει η νίκη που θα κρατήσει ζωντανή την Ανόρθωση στη διεκδίκηση της έκτης θέσης.

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση, με τον Φύτο Κυριάκου να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ο Καμπρέρα παραμένει αμφίβολος. Στα θετικά είναι το γεγονός ότι ο Ρούβεν Ράγιος έχει ανεβάσει ρυθμό και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή του ντέρμπι, όμως πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα.

Επιστρέφει στη διάθεση του Λέβι ο Γκονσάλβες, ο οποίος είναι δεδομένο ότι θα πάρει φανέλα βασικού. Δεν αποκλείεται να διατηρηθεί στο δεξί «φτερό» της επίθεσης ο Γκάμπριελ, ειδικά αν μείνει εκτός ενδεκάδας ο Καμπρέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ