aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑμέσως μετά η κουβέντα για ενίσχυση

Αμέσως μετά η κουβέντα για ενίσχυση

Μέχρι την Πέμπτη η προσοχή ήταν στη Βικτόρια Πλζεν και σήμερα είναι στον Ολυμπιακό. Αμέσως μετά, όμως, η ΑΕΚ θα ασχοληθεί ακόμα πιο ζεστά με την τελική μορφή του έμψυχου δυναμικού.

Ο Τσάβι Ρόκα θα συζητήσει με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ και τη διοίκηση, για να παρθεί η απόφαση για το πώς θα κινηθούν οι Λαρνακείς στις τελευταίες ημέρες της μετεγγραφικής περιόδου (λήγει την ερχόμενη Παρασκευή). Πάντως, μετά το παιχνίδι με τους Τσέχους, ο Ιδιάκεθ δήλωσε ικανοποιημένος από το έμψυχο δυναμικό με το οποίο δουλεύει. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι ο Ρόκα βρισκόταν στο ψάξιμο επιθετικού και αριστερού μπακ τον τελευταίο μήνα.

Αναλόγως των αποφάσεων που θα παρθούν για τις αφίξεις, θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τις αποχωρήσεις. Οι Χαβιέρ Γαρίδο και Χουάν Ορτίθ είναι εκτός πλάνου, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο δανεισμού των Ραφαήλ Αναστασίου στην Αναγέννηση και Νικόλα Εγγλέζου στη Νέα Σαλαμίνα, καθώς και το ζήτημα του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη (βλέπε το διπλανό θέμα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ