aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Άμεση ανασύνταξη και νίκη επί της Ανόρθωσης»

«Άμεση ανασύνταξη και νίκη επί της Ανόρθωσης»

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ 

Οι δύο σερί ήττες έφεραν την απογοήτευση στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί, αφού είμαστε ακόμη στην 5η αγωνιστική, τόνισε με δηλώσεις του στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος είπε πως θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

«Τα αποτελέσματα που είχαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια, έχουν προκαλέσει απογοήτευση και έχουν πληγώσει όλους στο στρατόπεδο της ομάδας μας. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε περιθώριο να μείνουμε άλλο εδώ, όσο κι αν μας πλήγωσε η κακή προηγούμενη εβδομάδα θα πρέπει να βρούμε τους τρόπους να ανακάμψουμε άμεσα γιατί ακολουθεί ντέρμπι με την Ανόρθωση και θέλουμε πάση θυσία τη νίκη».

Τι προβληματίζει περισσότερο: «Από τη στιγμή που η ομάδα δεν μπόρεσε να κερδίσει και έχασε σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια, προβληματίζει. Ξέρουμε τι ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει και τι αποτελέσματα μπορεί να πάρει και θεωρούμε ότι μπορεί να αντιδράσει. Πρέπει να ανασυνταχτεί και να δώσει απαντήσεις στο παιχνίδι που ακολουθεί».

Πώς αντιμετωπίζει ο προπονητής την κατάσταση: «Για καμιά ομάδα δεν είναι εύκολο, όμως είναι κι αυτό μέσα στο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες έχασαν βαθμούς, απλά για εμάς έτυχε να είναι δύο ήττες στη σειρά. Θα πρέπει και η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες να δουν τα λάθη και να τα περιορίσουν στον μεγαλύτερο βαθμό στο ντέρμπι που ακολουθεί με την Ανόρθωση. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και δύσκολες καταστάσεις και εκεί είναι που χρειάζεσαι περισσότερη στήριξη από αυτούς που περιβάλλουν την ομάδα».

«Από την 5η αγωνιστική δεν έχε κριθεί τίποτα. Είναι αποτελέσματα που κανείς δεν επιθυμούσε, η εικόνα της ομάδας μας έχει προβληματίσει αλλά από την άλλοι χάθηκαν 6 βαθμοί και θα πρέπει να τους αναπληρώσουμε στη συνέχεια. Να βρούμε τα λάθη, να τα διορθώσουμε και να μην επαναληφθούν», συμπλήρωσε.

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Από αύριο αρχίζουμε προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση και θα τα δούμε όλα αναλυτικά τις μέρες που ακολουθούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ