aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆμεση ανανέωση Κόντε σχεδιάζει η Τσέλσι!

Άμεση ανανέωση Κόντε σχεδιάζει η Τσέλσι!

Η εντυπωσιακή φετινή πορεία της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει «ανεβάσει» κατακόρυφα τις μετοχές του Αντόνιο Κόντε στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, και οι «μπλε» αναμένεται να κινηθούν χωρίς καθυστερήσεις για την υπογραφή νέου συμβολαίου του Ιταλού τεχνικού μέχρι το 2021!

Ο Αντόνιο Κόντε συμφώνησε το περασμένο καλοκαίρι για τριετή συνεργασία με τους Λονδρέζους, έχοντας ως αμοιβή ανά έτος τα 6.5 εκατομμύρια λίρες, ενώ σε περίπτωση που ανανεώσει, οι απολαβές του θα αυξηθούν αισθητά (χωρίς ωστόσο να γίνεται αναφορά σε κάποιο συγκεκριμένο ποσό).

Για τον 47χρονο τεχνικό έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον η Ίντερ και οι νέοι Κινέζοι ιδιοκτήτες της, οι οποίοι φέρεται να προσφέρουν μέχρι και δέκα εκατομμύρια το χρόνο ώστε εκείνος να μετακομίσει από το καλοκαίρι και μετά στον σύλλογο του Μιλάνο!

Πριν από λίγες εβδομάδες μάλιστα, ο Κόντε είχε βρεθεί στο «Τζουζέπε Μεάτσα», για το ντέρμπι των «νερατζούρι» με τη Γιουβέντους, με την «Express» να συνδέει τις εσπευσμένες κινήσεις της Τσελσι με το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ