aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆλωσε το «Βιγιαμαρίν» η Εσπανιόλ

Άλωσε το «Βιγιαμαρίν» η Εσπανιόλ

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε η Εσπανιόλ κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις του Μπογιέτ με σκόρερ τον Ρέγιες στο 62′ λεπτό.

Πολύ κακό ήταν το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να “φοβούνται” να κάνουν ευκαιρίες με τις προσπάθειες στις δύο εστίες να είναι ελάχιστες. Παρολαυτά οι “Ανδαλουσιάνοι” ήταν αυτοί που έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Σανάμπρια στο 12′ να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή όμως ο Ντιέγκο Λόπεζ “απογειώθηκε” και έδιωξε σε κόρνερ.

Η απάντηση της Εσπανιόλ ήρθε στο 36′ με τον Μορένο να κάνει το σουτ από κοντά όμως ο Αντάν απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη ευκαιρία πρίν οι ομάδες μπουν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και αφού προειδοποίησαν με τον Πέρεζ στο 55′ άνοιξαν τελικά το σκορ στο 62′ με τον Ρέγιες. Ο Πιάτι εκτέλεσε το κόρνερ και ο ισπανός νίκησε τους πάντες στον αέρα και με δυνατή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η Μπέτις προσπάθησε να απαντήσει με τον Πέρεζ να σουτάρει δυνατά στο 77′ όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 88′ Γκουτιέρες να κάνει κεφαλιά όμως η μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Λόπεζ.

Μπέτις: Αντάν, Ναβάρο, Μαντί, Πετσέγια, Μαρτίνεθ (Αλεγκρία 80′), Χοακίν (Σεσούντο 64′), Γκουτιέρες, Πέτρος, Μάρτιν (Ναχουέλ 64′), Κάστρο, Σανάμπρια

Εσπανιόλ: Λόπεζ, Καρίκολ, Ρέγιες, Λόπεζ, Σάντσες, Πιάτι (Ντιόπ 77′), Ρόκα Τζούνιορ, Φουέγκο, Πέρεζ (Ντεμικέλης 82′), Μορένο, Μπαπτιστάο (Ρέγιες 70′)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ