aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Άλωσε» το Βελιγράδι ο Μπαρτζώκας

«Άλωσε» το Βελιγράδι ο Μπαρτζώκας

Η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα νίκησε 79-70 τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι με 16-27 επιμέρους σκορ στην τέταρτη περίοδο για τη 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και έφτασε στο 0-8 το ρεκόρ της, αφήνοντας τους Σέρβους στο 7-11.

Έχοντας το προβάδισμα στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα, οι Ρώσοι έφτασαν στην τελική επικράτηση, με κορυφαίους τους Σβεντ με 29 πόντους και Αντερσον με 14 πόντους. Για τους πρωταθλητές της Αδριατικής Λίγκας, ξεχώρισε ο Ρότσεστι με 27 πόντους.

Για 30′, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της κατάστασης, αφού οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα αστοχούσαν στα μακρινά σουτ μέχρι εκείνο το σημείο. Ο Ντάνγκουμπιτς με 4/4 τρίποντα στο πρώτο πεντάλεπτο έκανε την αρχή για να τον ακολουθήσει ο Ρότσεστι. Η Χίμκι είχε 17/48 σουτ εντός παιδιάς μέχρι εκείνο το σημείο, πριν ο Μπαρτζώκας κρατήσει στον πάγκο τον Σβεντ.

Την ίδια ώρα, οι συμπαίκτες του έβαζαν τις βάσεις για τη νίκη, με τον Τόμας να κυριαρχεί κοντά στο καλάθι και τον Μάρκοβιτς στην περιφέρεια. Κι όταν ο Σβεντ ξαναπάτησε το παρκέ, πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Με 2/2 βολές και δύο σερί τρίποντα έδωσε τη νίκη και την ψυχολογία, ενόψει Ολυμπιακού.

Τα δεκάλεπτα: 21-14, 37-31, 54-52, 70-79.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ