aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆλωσε το Μεστάγια η Μπέτις

Άλωσε το Μεστάγια η Μπέτις

Δύο και λίγα ήταν. Αυτός θα μπορούσε να είναι επίσης ο τίτλος για την αναμέτρηση της Βαλένθια με τη Μπέτις. Η ομάδα της Ανδαλουσίας πέρασε… αέρας από το Μεστάγια, επικρατώντας με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στη La Liga και με 9 βαθμούς απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, αφήνοντας στους 7 τις «νυχτερίδες». Οι φιλοξενούμενοι ήταν μακράν καλύτεροι των αντιπάλων τους, που θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που δεν ξέφυγε ο δείκτης του σκορ.

Η Μπέτις μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο σκορ στο 18’ με ένα υπέροχο γκολ του Κανάλες. Τα γκολ έδωσε «φτερά» στους παίκτες της ομάδας της Ανδαλουσίας, οι οποίοι αν ήταν πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Η Βαλένθια, με εξαίρεση μια καλή στιγμή με τον Γέδες, δεν έκανε ιδιαίτερα εμφανή την παρουσία της στο πρώτο ημίχρονο.

Ίδια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν το πάνω χέρι και έχασαν ευκαιρίες να «κλειδώσουν» το ματς. Αυτό δεν έγινε είτε γιατί ήταν άστοχοι, είτε γιατί έπεφταν πάνω στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Τελικά, ο νόμος του ποδοσφαίρου δεν λειτούργησε, αφού στο 74’ ο Τέγιο διπλασίασε τα τέρματα της Μπέτις. Τίποτε δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η ομάδα της Ανδαλουσίας πανηγύρισε τη νίκη με 2-0.

Αναλυτικά, η 5η αγωνιστική:

Σάββατο 3/10
Βαγιαδολίδ-Έιμπαρ 1-2
(37’ Τόνι – 29’ Μπούργος, 90’ Ροντρίγκες)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ 0-0

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Χετάφε 3-0
(28’ πεν. Οϊαρθάμπαλ, 79’ Μερίνο, 81’ Πόρτου)

Έλτσε-Ουέσκα 0-0

Βαλένθια-Μπέτις 0-2
(19’ Κανάλες, 74’ Τέγιο)

Κυριακή 4/10
Οσασούνα-Θέλτα (13:00)
Αλαβές-Μπιλμπάο (15:00)
Λεβάντε-Ρεάλ Μαδρίτης (17:00)
Κάντιθ-Γρανάδα (19:30)
Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη (22:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ