aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Άλωσε» το Μπέργκαμο η φοβερή Μίλαν!

«Άλωσε» το Μπέργκαμο η φοβερή Μίλαν!

Πήρε… σβάρνα την Αταλάντα το «τρένο» της Μίλαν!

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις και με μεγάλο πρωταγωνιστή για ακόμη ένα ματς τον Κρίστοφερ Πιάτεκ που σκόραρε δις, πέρασε… άερα από το «Μπέργκαμο» με 3-1 και βρίσκεται στο -1 από την τρίτη Ίντερ (σσ. υποδέχεται την Κυριακή την Σαμπντόρια).

Η Αταλάντα άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό με τον Φράουλερ έπειτα από ασίστ του Ίλισιτς αλλά το γκολ αυτό φαίνεται πως… νευρίασε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι και έβγαλαν αντίδραση. Αρχικά, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πιάτεκ με τρομερό πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα του Ροντρίγκες έφερε το ματς στα ίσα για να ακολουθήσουν δύο γκολ σε έξι λεπτά στην αναμέτρηση!

Αρχικά, ο Τσαλχάνογλου στο 55΄με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μπερίσα, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο σκόρερ έγινε δημιουργός και ο Πιάτεκ σκόραρε ξανά με κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για τους «ροσονέρι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ