aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆλωσε το «Benito Villamarin» η Σεβίλλη

Άλωσε το «Benito Villamarin» η Σεβίλλη

Άλωσε το «Benito Villamarin» η Σεβίλλη.

Νικήτρια στη «μάχη» της Ανδαλουσίας βγήκε η ομάδα του Λοπετέγι, επικρατώντας 2-1 της Μπέτις για τη 13η αγωνιστική, με αποτέλεσμα να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να παραμείνει στα ίσα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, όπως μαρτυράει και το τελικό σκορ, αλλά οι φιλοξενούμενοι, που την Πέμπτη σφράγισαν την πρόκρισή τους στους «32» του Europa League, είχαν τον έλεγχο της κατάστασης, αποδεικνύοντας ότι έχουν ψηλότερο ταβάνι από τη μισητή τους αντίπαλο. Ο Οκάμπος εκτέλεσε με χαμηλό σουτ τον Ρόμπλες στο 13’.

Ο Λόρεν εκτέλεσε εξ επαφής με προβολή στο 45’, έπειτα από κεφαλιά του Έμερσον, που λειτούργησε ως… πασαδόρος στην αντίπαλη περιοχή. Ωστόσο, η χαρά της Μπέτις κράτησε λίγο. Αφού ο Μπανέγα πέρασε μπαλιά τρύπα για τον Ντε Γιονγκ που εμφανίστηκε ψύχραιμος και κεραυνοβόλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.εινε στα ίσα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ