aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆλωσε τη Μαδρίτη ο Ερυθρός Αστέρας!

Άλωσε τη Μαδρίτη ο Ερυθρός Αστέρας!

Τη μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι τώρα στην Ευρωλίγκα της φετινής σεζόν πέτυχε ο Ερυθρός Αστέρας, που «άλωσε» τη Μαδρίτη (87-83 την Ρεάλ)! Η πρωταθλήτρια Σερβίας «εκτέλεσε» τη «Βασίλισσα» έξω από τα 6,75 μέτρα με 17/40 τρίποντα.

Το τελευταίο τρίποντο ήταν εκείνο που… σφράγισε τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα και το πέτυχε ο Πέρο Άντιτς (87-83) με 7’’ να απομένουν για τη λήξη της συνάντησης. Η ομάδα του Βελιγραδίου σε πολύ καλό επιθετικό ρυθμό είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή έως το τέλος του.

Η Ρεάλ λαβωμένη από τους σοβαρούς τραυματισμούς των Γιουλ, Αγιόν, Κούζμιτς και Ράντολφ δεν κατάφερε να σταματήσει τον φρενήρη ρυθμό του Ερυθρού Αστέρα. Η πρωταθλήτρια Σερβίας εύστοχη έξω από το τρίποντο και με τους Τέιλορ Ροτσέτσι και Νίκολα Μπιέλιτσα ασταμάτητους, προηγήθηκε ακόμη με διαφορά 13 πόντων (60-47), τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου.

Η «Βασίλισσα» με ηγέτη τον Λούκα Ντόντσιτς προσπάθησε να αντεπιτεθεί στο τελευταίο δεκάλεπτο, ισοφάρισε σε 79-79 και 81-81 στο 38′, όμως, οι φιλοξενούμενοι χάρις στην ψυχραιμία του Ντέγιαν Νταβίντοβατς από τη γραμμή των βολών και το τρίποντο του Άντιτς πήρε τη μόλις τρίτη νίκη της στις πρώτες δέκα αγωνιστικές της κανονικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ