aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆλλο πράγμα ο απολαυστικός Ολυμπιακός!

Άλλο πράγμα ο απολαυστικός Ολυμπιακός!

Πρεμιέρα βγαλμένη από τα όνειρα του Ντέιβιντ Μπλατ! Ο Ολυμπιακός ήταν καλοστημένος στη Μόσχα και έφυγε με το διπλό από την έδρα της Χίμκι, παρουσιάζοντας εξαιρετικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν στην νέα Euroleague με το… δεξί και πέρασαν από μια έδρα, που πολλοί μπορεί να τα βρουν σκούρα.

Οι Πειραιώτες είχαν πολλούς πρωταγωνιστές στο παιχνίδι τους και είδαν τον «μαέστρο» Βασίλη Σπανούλη να τους καθοδηγεί. Ταυτόχρονα, ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός έβγαλε από το μανίκι του τον… άσο Σάσα Βεζένκοφ, που ήταν εξαιρετικός, ενώ είχε λύσεις και σκορ σχεδόν από όλους τους παίκτες του. Από τη Χίμκι ξεχώρισε ο Αλεξέι Σβεντ (34), ο οποίος, όμως, σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού πήρε τραβηγμένες επιλογές.

Η άμυνα που κατά διαστήματα… δάγκωνε, η κυριαρχία στα ριμπάουντ, η άριστη κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση και οι σωστές αποστάσεις ήταν τα στοιχεία, που έδωσαν στον Ολυμπιακό το «πάνω χέρι» στην «Mytishchi Arena» και τον οδήγησαν μέχρι το μεγάλο διπλό, που πάει στη «διαβολοβοδμάδα» έχοντας ήδη μια σημαντική νίκη στο «σακούλι» του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ