aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑλληλοεξουδετέρωση με... φωνές από Λέστερ

Αλληλοεξουδετέρωση με… φωνές από Λέστερ

Τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα… πανηγυρίζουν Λέστερ και Άρσεναλ! Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League, σε ένα παιχνίδι με αρκετές δυνατές μονομαχίες, λιγοστές φάσεις και τους πρωταθλητές Αγγλίας να φωνάζουν για δύο περιπτώσεις πέναλτι που δεν τους καταλογίστηκαν.

Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Η Άρσεναλ είχε την κατοχή και προσπαθούσε με ορθολογικό τρόπο και γρήγορο passing game να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα της Λέστερ, η οποία από την πλευρά της έψαχνε το γκολ με τον κλασσικό της τρόπο. Είτε με αντεπιθέσεις, εκμεταλλευόμενη την ταχύτητα των Βάρντι, Οκαζάκι και Μαχρέζ, είτε μέσα από στατικές φάσεις. Η μεγάλη φάση έλειπε πάντως από το πρώτο 45λεπτο, ωστόσο στο 42’ οι πρωταθλητές Αγγλίας θα μπορούσαν κάλλιστα να πάρουν κεφάλι στο σκορ εάν ο διαιτητής είχε υποδείξει την παράβαση πέναλτι πάνω στον Ντρίνκγουοτερ από τον Κοσιελνί.

Στην επανάληψη, η Λέστερ προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και στο 70ο λεπτό είχε μια πολύ μεγάλη στιγμή αλλά ο Βάρντι από πλάγια θέση σούταρε ψηλά άουτ. Ο Βενγκέρ προσπάθησε να διορθώσει τα κακώς κείμενα της ομάδας του και να ψάξει το γκολ της νίκης περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Γουίλσιρ, Εζίλ, Ζιρού όμως τίποτα δεν άλλαξε. Θα μπορούσε, βέβαια, εάν ο Κλάτενμπεργκ είχε υποδείξει πέναλτι στο 88’ όταν ο Μπεγερίν ανέτρεψε από πίσω τον Μούσα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 19/8

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Σαουθάμπτον 2-0
(36’, 52’ πεν. Ιμπραΐμοβιτς)

Σάββατο, 20/8 (17:00)

Στόουκ-Μάντσεστερ Σίτι 1-4
(49′ πεν. Μπόγιαν – 27′ πεν., 36′ Αγουέρο, 86′, 95′ Νολίτο)

Μπέρνλι-Λίβερπουλ 2-0
(2’ Βόουκς, 37’ Γκρέι)

Σουόνσι-Χαλ 0-2
(79’ Μαλόνεϊ, 90’ Ερνάντες)

Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας 1-0
(83’ Γουανιάμα)

Γουότφορντ-Τσέλσι 1-2
(55’ Κάπουε / 80’ Μπατσουαγί, 87’ Ντιέγκο Κόστα)

Γουέστ Μπρομ-Έβερτον 1-2
(9’ ΜακΚόλεϊ / 45’+2’ Μιραλάς, 60’ Μπάρι)

Λέστερ-Άρσεναλ 0-0

Κυριακή, 21/8

Σάντερλαντ-Μίντλεσμπρο (15:30)
Γουέστ Χαμ-Μπόρνμουθ (18:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ