aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆλλη μια ευκαιρία για τις ρεζέρβες

Άλλη μια ευκαιρία για τις ρεζέρβες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το φιλικό της ΑΕΛ με τον Ερμή προχθές (έχασε με 2-0), όπως και το σημερινό (17:30) με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», δίνουν την ευκαιρία στον Μπρούνο Μπαλταζάρ να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν πολύ στα επίσημα ματς που προηγήθηκαν.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ μοίρασε χρόνο σε όσους ποδοσφαιριστές είχε στη διάθεσή του προχθές. Πιο πολύ είδε τι μπορούν να προσφέρουν οι ρεζέρβες. Αγωνίστηκαν και οι Τεϊσέιρα, Φιντέλις, Σίλβα και Ντε Λεόνσο, από τους οποίους περιμένει περισσότερα στη συνέχεια. Ήταν ένα φιλικό για να διατηρηθούν οι ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση και να παρουσιαστεί η ΑΕΛ σε ετοιμότητα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος προπονητής στηρίζει πολλά στους παίκτες που στηρίχθηκε η ομάδα στα ευρωπαϊκά ματς και σε αυτόν της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Παράλληλα αναμένει πως θα ανεβάσουν στροφές και όσοι ακόμη δεν πήραν ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής. Οι απαιτήσεις είναι πάρα πολλές και ο Μπαλταζάρ καλείται να βρει τις λύσεις για να ανεβάσει η ομάδα την απόδοσή της. Επίσης, δηλώνει ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο ρόστερ.

Λογικά από την Τρίτη θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του για να εισέλθει η ομάδα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τη Δόξα. Θα επιστρέψουν και οι διεθνείς (Βοζίνια, Σοάρες, Νικολάου, Αβραάμ) και με περισσότερο κόσμο στις προπονήσεις είναι καλύτερα. Στην ΑΕΛ αισιοδοξούν πως, όταν πάρουν μπρος οι Μπενίτεθ, Ρεζέντε και Αλνταΐρ, η ομάδα θα έχει περισσότερες απαιτήσεις.

Ο πρώτος είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια, μπορεί και μοιράσει παιχνίδι και έχει καλή ντρίπλα. Η απόδοση του δεύτερου είναι βαρόμετρο με τον Μπαλταζάρ να τον εμπιστεύεται απόλυτα. Μάλιστα, δεν έγινε κίνηση απόκτησης άλλου επιτελικού μέσου, γιατί ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να επενδύσει και στο νεαρό Γερολέμου. Όσο δε για τον Αλνταΐρ, πρόκειται για ένα γρήγορο και φινετσάτο παίκτη, ο οποίος μπορεί να κάνει αρκετή ζημιά σε κάθε αντίπαλη άμυνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ