aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆλλη μία δυνατή συνεργασία για την ΑΕΛ, μετά από τους Oυκρανούς

Άλλη μία δυνατή συνεργασία για την ΑΕΛ, μετά από τους Oυκρανούς

Άλλη μία δυνατή χορηγική συνεργασία, μετά την πρόσφατη συμφωνία με Ουκρανική Εταιρεία, ανακοίνωσε η ΑΕΛ, η οποία γνωστοποίησε συμφωνία με την εταιρία κλιματιστικών GREE, το λογότυπο της οποίας θα βρίσκεται στο παντελονάκι των παικτών.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία κλιματιστικών GREE για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Είναι με μεγάλη χαρά που καλωσορίζουμε την GREE στην ομάδα χορηγών της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο, καθώς πρόκειται για ένα ισχυρό brand που αρμόζει στο εκτόπισμα και τη δυναμική της αγαπημένης μας ομάδας.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως στη βιομηχανία των κλιματιστικών και πρώτη σε πωλήσεις κλιματιστικών για οικιακή χρήση. Το λογότυπο της GREE θα βρίσκεται μπροστά στο παντελονάκι της επίσημης εμφάνισης της ομάδας μας. 

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά την εταιρεία GREE για την υποστήριξη και την προσφορά της και να την καλωσορίσει στην μεγάλη οικογένεια της ομάδας. Στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν!»

Ιστοσελίδα: www.greecyprus.com.

Facebook Page: @GREEairconcyprus.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ