aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆλλη μία ανανέωση στην ΑΕΚ (video)

Άλλη μία ανανέωση στην ΑΕΚ (video)

Η ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με τον Χουάν Πάμπλο Κολίνας για ακόμη ένα χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ του εύχεται κάθε επιτυχία.

Οι δηλώσεις του: «Eίμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ ξανά και που συνεχίζω να αποτελώ μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της. Ο πρώτος στόχος είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη.

Στο πρωτάθλημα τερματίσαμε στην 2η θέση και θέλουμε την 1η θέση και επίσης και το Κύπελλο. Θέλουμε να τα διεκδικήσουμε όλα. Πρώτα από όλα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, όπως έχουμε μάθει και θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον.

Δεν έχω να πω κάτι ξεχωριστό, πέραν από να ευχαριστήσω τον κόσμο για όλη την υποστήριξη που μου έδωσε. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και τους καλώ να συνεχίσουν να πιστεύουν στην ομάδα και εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να τους δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ