aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑλλάζει τους ακραίους μπακ

Αλλάζει τους ακραίους μπακ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με αλλαγές στα άκρα της άμυνάς του θα παραταχθεί ο Απόλλων στο πρώτο παιχνίδι που θα δώσει στο πρωτάθλημα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή γνωρίζει πως έχουν να δώσουν πολλά τόσο ο Ζοάο Πέδρο στο δεξί άκρο όσο και ο Γιώργος Βασιλείου στην απέναντι πλευρά. Το Σάββατο, λοιπόν, με αντίπαλο την Πάφος FC θα προχωρήσει σε αλλαγές, με τον Μάριο Στυλιανού να παίρνει τη θέση του Πέδρο και ο Ρίτσιαρντ Σουμά θα αντικαταστήσει τον Βασιλείου.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα θα έχει μπροστά του το ίδιο σκηνικό, όπως και πέρσι, να δίνει η ομάδα του αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη, οπότε θα πρέπει να κάνει σωστή διαχείριση των παικτών. Την ίδια περίοδο πέρσι, ο Απόλλων τα πήγε εξαιρετικά τόσο στους αγώνες πρωταθλήματος όσο και σε αυτούς για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Κάποιος βέβαια θα θυμηθεί τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό, όπου ο Απόλλων πέταξε δύο βαθμούς, όμως υπήρχαν ιδιαιτερότητες. Δεν πιστεύει κανείς πως το ερχόμενο Σάββατο θα μπουν χαλαρά οι κυανόλευκοι στο Τσίρειο, διακινδυνεύοντας βαθμολογική απώλεια.

Πέραν των αλλαγών στην άμυνα δεν φαίνεται πως θα γίνουν άλλες σε μεσαία και επιθετική γραμμή. Οι κυανόλευκοι θέλουν να ξεκινήσουν ιδανικά τους αγώνες τους στο πρωτάθλημα και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Η φετινή σεζόν θέλουν να είναι διαφορετική. Δεν θα δεχθούν στο τέλος τα κολακευτικά σχόλια, αν δεν κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Με το τέλος της περσινής σεζόν, όλοι έσταζαν μέλι για τον Απόλλωνα, αλλά ούτε το πρωτάθλημα κατέκτησε, ούτε το κύπελλο. Κάτι που φέρουν βαρέως και δεν επιθυμούν επανάληψη του σκηνικού.

Προετοιμάζονται με κάθε επιμέλεια για το παιχνίδι με την Πάφος FC, αλλά στο μυαλό έχουν και τον αγώνα με τη Λάτσιο στο «Ολύμπικο» τη μεθεπόμενη Πέμπτη. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και όσο και αν τρομάζει το όνομα του αντίπαλου στον Απόλλωνα είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για το αποτέλεσμα που θα είναι κάτι σαν καινούργια αρχή στις ευρωπαϊκές τους προκλήσεις. Η Λάτσιο, έχει μόλις μία νίκη και δύο ήττες σε τρεις αγώνες. Δεν ξεκίνησε, δηλαδή, καλά στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Έμπολι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο, ενώ μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα θα φιλοξενήσει την Τζένοα. Πέτυχε έως τώρα δύο γκολ και δέχτηκε τέσσερα.

Δύο συν μία επιλογές για τον κόουτς

Τις περισσότερες φορές το παιχνίδι του Απόλλωνα περνά από τα πόδια του Φώτη Παπουλή, αλλά έχουμε δει και τον Σάσα Μάρκοβιτς να έχει ενεργό ρόλο. Αν και τις πιο πολλές φορές μπαίνει ως αλλαγή, αναπτύσσει πρωτοβουλίες. Αμφότεροι έχουν πολλά να δώσουν στο δημιουργικό κομμάτι και το έχουν αποδείξει στους οκτώ αγώνες που έδωσε η ομάδα στην Ευρώπη. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει και τρίτη επιλογή. Ο λόγος για τον Φακούντο Περέιρα, ο οποίος μπορεί να κάνει τεράστια δουλειά αγωνιζόμενος λίγο πίσω από τον επιθετικό κορυφής.  Έχει την εμπειρία να καταστεί άλλος ένας μπουρλοτιέρης για την ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ