aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑλλάζει όψη το τεχνικό τιμ

Αλλάζει όψη το τεχνικό τιμ

Δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οι αλλαγές στο τεχνικό τιμ της Ομόνοιας, μετά την πρόσληψη του Τζον Κάρβερ. Ο Άγγλος όπως είναι φυσιολογικό θέλει να φέρει δικούς του ανθρώπους, ένα κύκλο τον οποίο ο ίδιος τόνισε πολλές φορές πως εμπιστεύεται απόλυτα. Για την Ομόνοια κάτι τέτοιο είναι ασφαλώς θετικό, αφού πρόκειται για άτομα που δούλεψαν στο υψηλότερο επίπεδο.

Όσον αφορά το βοηθό, η λογική λέει πως ο Κάρβερ θα επιδιώξει να έχει στο πλευρό του τον Στηβ Στόουν. Ο βοηθός τους στη Νιούκαστλ θεωρείται, ειδικός στο να συμπληρώνει το κενό μεταξύ πρώτης και δεύτερης ομάδας και να κάνει ομαλή των «προαγωγή» νεαρών παικτών σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ενδεχομένως αυτό να φανερώνει και προθέσεις του Νταμπίζα μακροπρόθεσμα, αφού στην παρουσίαση του είχε μιλήσει για συγκεκριμένο πλάνο αξιοποίησης της ακαδημίας. Όσον αφορά τον Άκη Ιωακείμ είναι πιθανόν να παραμείνει στο τεχνικό τιμ.

Κατά τα άλλα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο Κάρβερ θέλει η ομάδα να έχει δύο γυμναστές. Έχει ήδη ανακοινωθεί η επιστροφή του Παύλου Κίναν και αναμένεται πως ο δεύτερος γυμναστής θα υποδειχθεί από τον Άγγλο τεχνικό. Από τον Κάρβερ θα υποδειχθεί και ο προπονητής τερματοφυλάκων, δεν έχει όμως ξεκαθαρίσει αν αυτός θα είναι Άγγλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ