aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆλλαξε μάνατζερ ο Μπελότι για να πάει στη Μίλαν!

Άλλαξε μάνατζερ ο Μπελότι για να πάει στη Μίλαν!

Ιδανικός προoρiσμός φαντάζει πλέον η Μίλαν που δημιουργεί ομάδα «από τα παλιά», με πλήθος παικτών να επιθυμούν πλέον να αγωνιστούν με τη «ροσονέρα». Ένας από αυτούς και ο Ιταλός επιθετικός Αντρέα Μπελότι που ανήκει στην Τορίνο, οραματίζεται όμως το μέλλον του στο Μίλανο.

Ο 23χρονος αποτελεί διακαή πόθο του προπονητή των «ροσονέρι» Βιτσέντσο Μοντέλα για την κορυφή της επίθεσης, οι διαπραγματεύσεις ωστόσο των διοικούντων του συλλόγου του Μιλάνου με τους αντίστοιχους της «γκρανάτα» δείχνουν να είναι κάτι παραπάνω από δύσκολες.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μίλαν Φασόνε παραδέχθηκε πως μέχρι το τέλος του Ιουλίου η ομάδα θα έχει αποκτήσει έναν εκ των Μοράτα, Ομπαμεγιάνγκ ή Μπελότι, έχοντας ταυτόχρονα ανοιχτά όλα τα «μέτωπα» με συνεχείς συζητήσεις.

Ο Μπελότι έχει εκφράσει ήδη την επιθυμία του να φορέσει την κοκκινόμαυρη φανέλα, καθώς δηλώνει οπαδός των επτάκις πρωταθλητών Ευρώπης από παιδάκι, εμπόδιο ωστόσο αποτελούν οι υπερβολικές απαιτήσεις της Τορίνο.

Ο πρόεδρος της «Τόρο» Κάιρο ζητά τουλάχιστον 80 εκατομμύρια ευρώ, με τη Μίλαν να προσφέρει 45 συν τους Παλέτα και Νιάνγκ με ελεύθερη μεταγραφή. Όλα συνηγορούν ωστόσο σε μία λύση που θα φέρει τον «κόκορα» στο Μιλάνο. Στο πλαίσιο αυτό ο Μπελότι χώρισε τον δρόμο του με τον μέχρι πρότινος εκπρόσωπό του Λαντσίνι, ο οποίος υπέγραψε και την ρήτρα των 100 εκατομμυρίων για μεταγραφή του παίκτη σε σύλλογο του εξωτερικού.

Το «θέμα» πλέον χειρίζεται ο Αλεσάντρο Λούτσι, μάνατζερ μεταξύ άλλων και των Μπονούτσι και Μοντέλα! Το μήνυμα έχει σταλεί και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, καθώς ο Μπελότι πρέπει αυτή τη στιγμή να προλάβει στο σπριντ τον Μοράτα, με τον Ισπανό να έχει δώσει την έγκρισή του για μετακίνη στη Μίλαν και τον σύλλογο από την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ