aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑλλαγμένος o Aπόλλων για την υποχρέωση-πρόκριση!

Αλλαγμένος o Aπόλλων για την υποχρέωση-πρόκριση!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων έμεινε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με το τέλος της α’ φάσης, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Οι κυανόλευκοι θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ με αντίπαλο την ΑΕΛ, το ερχόμενο Σάββατο και μετά θα πάνε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να αντιμετωπίσουν την Ανόρθωση. Δεν χωρά άλλη σκέψη στο στρατόπεδο των κυανόλευκων, από το «πάμε μόνο για νίκες». Η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου θα είναι σκληρή και αδυσώπητη, όμως όλα είναι πλέον στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Σωφρόνη Αυγουστή.

Διαβάστε επίσης: Προπώληση για τον επαναληπτικό με Οθέλλο

Πριν όμως από το πρώτο ντέρμπι, ο Απόλλων καλείται να αποκλείσει τον Οθέλλο και να περάσει στην προημιτελική φάση του κυπέλλου. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για αύριο και μετά την ήττα στο πρώτο ματς με 0-1, οι κυανόλευκοι καλούνται να παρουσιαστούν πανέτοιμοι και να βγάλουν από το μυαλό του οποιουδήποτε ότι μπορεί να αποκλειστούν από το κύπελλο. Μπορεί ο μεγάλος στόχος να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά, επιθυμούν τη διάκριση και την κατάκτηση του κυπέλλου. Ο στόχος είναι διπλός και είτε ο ένας, είτε ο άλλος τίτλος, είναι στις φιλοδοξίες από το περασμένο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: «Δεν θα ανεχθούμε πλέον το παραμικρό»

Κόντρα στον Εθνικό το περασμένο Σάββατο, ο Κύπριος τεχνικός παρέταξε την ενδεκάδα με κάποιες αλλαγές. Με τον Οθέλλο, όμως, αναμένεται να γίνουν νέες διαφοροποιήσεις. Για παράδειγμα, το περασμένο Σάββατο δεν αγωνίστηκαν στο Δασάκι οι Γιάκολις, Παπουλής, Μάγκλιτσα και Σατσέτι. Μάλλον θα είναι αύριο στην ενδεκάδα, ενώ κάποιοι άλλοι θα προφυλαχθούν για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Η ενέργεια όλων είναι απαραίτητη, όπως και η φρεσκάδα με την οποία πρέπει να παρουσιάζεται σε κάθε παιχνίδι. Ώς τώρα είδαμε  κάποιους να τραβούν το κουπί, όπως ο Πέδρο, ο Σατσέτι, ο Ρομπέρζ, ο Άλεφ και ο Γιούστε. Αυτοί αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ομάδας, αλλά γύρω από αυτούς υπάρχουν άλλοι τόσοι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, ειδικά στην επιθετική γραμμή, εκεί όπου θα χρειαστούν τα γκολ για να έλθουν και οι νίκες που θα καθορίσουν τον πρωταθλητή.

Διαβάστε επίσης: Με τη φόρα του και σε διπλό ταμπλό ο Απόλλων!

Αφού τελειώσει η υποχρέωση στο ματς με τους πράσινους της Αθηένου, το μυαλό θα επικεντρωθεί στο τυπικά εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΛ. Γι’ αυτό και οι κυπελλούχοι θέλουν να καθαρίσουν νωρίς αύριο την πρόκριση, για να μην ξοδευτούν δυνάμεις σε όλο το 90λεπτο (ή ακόμα χειρότερα, να κριθεί στην παράταση). Το μυαλό και τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι έτοιμα για την τελική επίθεση. Οι δέκα αγωνιστικές είναι όλο το πρωτάθλημα και όσο ποτέ άλλοτε, οι κυανόλευκοι δεν βλέπουν την ώρα να ξεκινήσουν. Ο Αυγουστή έκανε μέχρι τώρα σωστή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού του και σε αυτόν οφείλονται πολλές επιτυχίες, όμως υπάρχει άλλος τόσος δρόμος, μέχρι τον τερματισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ