aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑλλαγή στη σειρά αγώνων της ΑΕΛ

Αλλαγή στη σειρά αγώνων της ΑΕΛ

Αλλαγή προέκυψε στη σειρά αγώνων της ΑΕΛ με την Σεντ Τζόζεφς από το Γιβραλτάρ για τον Α’ Προκριματικό Γύρο του Europa League.

Αρχικά ΑΕΛ και ΑΕΚ κληρώθηκαν να αγωνιστούν τον πρώτο τους αγώνα στην Ευρώπη εντός έδρας, αλλά λόγω του ότι και οι δύο ομάδες κληρώθηκαν με ομάδες από το Γιβραλτάρ (η ΑΕΚ με τη Λίνκολν) που θα χρησιμοποιήσουν το στάδιο Aλγκάρβε της Πορτογαλίας, έπρεπε να υπάρξει αλλαγή.

Έτσι η ΑΕΛ θα δώσει τον πρώτο της αγώνα εκτός έδρας στις 29 Ιουνίου, με τον επαναληπτικό να είναι προγραμματισμένος στις 6 Ιουλίου στο Τσίρειο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι ενημερωθήκαμε γραπτώς σήμερα το πρωί από την ΟΥΕΦΑ ότι άλλαξε η έδρα διεξαγωγής του πρώτου αγώνα με την St. Josephs (GIB) για τον Α’ προκριματικό γύρο του Europa League. Μετά από αυτή την εξέλιξη η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία στις 29 Ιουνίου στο στάδιο Αλγκάρβε και ο επαναληπτικός στις 6 Ιουλίου στο Τσίρειο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ