aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑλλαγή μοντέλου και Λιάσος Λουκά

Αλλαγή μοντέλου και Λιάσος Λουκά

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Σε αλλαγή μοντέλου στο ποδοσφαιρικό τμήμα, προσανατολίζονται οι παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας. Μετά και την αποχώρηση του Μάκη Παπαϊωάννου, τέθηκε η εισήγηση όπως εγκαταλειφθεί ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή ώστε η ομάδα να επιστρέψει στο παραδοσιακό μοντέλο, με την εφορεία και την επιτροπή προγραμματισμού. Μια εισήγηση που εκ πρώτης όψεως τουλάχιστον βρίσκει αρκετούς σύμφωνους.

Σημαντικό λόγο σε ζητήματα στελέχωσης και διαχείρισης του τιμ, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αναμένεται να έχει ο προπονητής. Που πολύ πιθανόν να είναι ο Λιάσος Λουκά, έστω κι αν από πλευράς διοίκησης λέγεται πως ο Κύπριος τεχνικός βρίσκεται απλώς στα υπόψη και αξιολογείται, κι ότι δεν έχει παρθεί ακόμα καμία απόφαση.

Σε ό,τι αφορά στα διοικητικά, σύμφωνα με τους ερυθρόλευκους, δεν θα εκλεγεί πρόεδρος από τη γενική συνέλευση αλλά μέσα από τις διαδικασίες του διοικητικού συμβουλίου. Αν δεν εξευρεθεί νέος πρόεδρος, τότε θα αναζητηθεί λύση από την υφιστάμενη διοίκηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ