aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑλκή και Λάτσιο, αλλά με τη σκέψη στον ΑΠΟΕΛ

Αλκή και Λάτσιο, αλλά με τη σκέψη στον ΑΠΟΕΛ

Ο Απόλλων θα πάει πιο ενισχυμένος στα παιχνίδια που ακολουθούν, καθώς θα επιστρέψουν σίγουρα τρεις. Ο Παπουλής, με τους τιμωρημένους με κάρτες Μάρκοβιτς και Ρομπέρζ θα είναι παρόντες. Για να είμαστε σωστοί, ο Σωφρόνης Αυγουστή μόνο αδιάφορος δεν θα είναι στο σημερινό (19:00) ματς με την Αλκή, αλλά και στο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στη Λάτσιο, όμως είναι πραγματικότητα πως πιο πολύ σκέφτεται τον αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι κυανόλευκοι έδειξαν και με την ΑΕΛ πώς είναι πανέτοιμοι από κάθε άποψη, όμως η επιθυμία τους είναι να μην έχουν απώλειες στα ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ. Η σειρά των αγώνων μέχρι τα Χριστούγεννα ευνοεί τον Απόλλωνα, για να αντεπιτεθεί και να ανέβει στην κορυφή. Αν δεν υπήρχαν οι απώλειες με τη Δόξα και την Ανόρθωση, θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα όμως ακόμη και οι χαμένοι βαθμοί με τον τρόπο που ήλθαν, είναι παθήματα που θα βοηθήσουν τους «γαλάζιους» στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ