aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αλήθεια, δεν το περίμενα αυτό με τον Παντελή»

«Αλήθεια, δεν το περίμενα αυτό με τον Παντελή»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Νίκος Νικολάου, μίλησε στον Σπορ FM Κύπρου 95,0 και στην εκπομπή του συνάδελφου Ανδρέα Βιολάρη «Pressing». Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ανδρέα Παντελή στην ομάδα τονίζοντας πως δεν το περίμενε, ενώ μίλησε και για τη φετινή πορεία της Ανόρθωσης.

Για τις επιτυχίες του παρελθόντος είπε: «Όλοι εμείς που ήμασταν μέλη αυτής της ομάδας που έπαιξε στην Ευρώπη και κατέκτησε κάποιους τίτλου νοιώθουμε τυχεροί. Ήταν μια πολύ καλή περίοδος που είχε πολύ καλό σύνολο η Ανόρθωση».

Για την επιστροφή του Ανδρέα Παντελή ανέφερε: «Για να πω την αλήθεια προσωπικά δεν το περίμενα. Νομίζω ανοίγεται μια καινούρια σελίδα και βλέπω και στον κόσμο ότι υπάρχει αυτή η προοπτική. Η Ανόρθωση προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Δημιουργείται ένα περιβάλλον το οποίο θα δώσει στη συνέχεια κάποια αποτελέσματα. Αυτό που έχει σημασία είναι να μείνουν όλοι κοντά και να βοηθήσουν. Αυτό που χρειάζεται είναι να υπάρξει διοικητική σταθερότητα για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει τα επόμενα χρόνια αυτό που της αξίζει».

Για τις πολλές αλλαγές προπονητών υπογράμμισε: «Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν έγιναν λάθη. Πέρασαν 17 προπονητές. Όλοι αυτοί προπονητές δεν άξιζαν; Όχι βέβαια. Πάντα έμενε η προσπάθεια στη μέση. Δεν υπήρχε υπομονή».

Για την στήριξη του κόσμου τη φετινή χρονιά: «Θα πρέπει να πιστώσουμε τον κόσμο γιατί είναι κοντά στην ομάδα. Βλέπουμε ότι οι Ανορθωσιάτες αγκαλιάζουν αυτή την καινούρια προσπάθεια. Όπως είπαμε και πριν θα πρέπει να υπάρξει συνέχεια και σταθερότητα. Τα πράγματα πρέπει να μπουν σιγά-σιγά στη σειρά. Νομίζω ότι η Ανόρθωση βαδίζει προς τη θετική κατεύθυνση».

Για το κτίσιμο της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς: «Οι τελευταίες μεταγραφές φαίνεται ότι έχουν προσδώσει ποιότητα στην ομάδα. Δεν ξέρω ακριβώς που θέλει και που μπορεί να κινηθεί για την επόμενη σαιζόν. Θα γίνουν οι μεταγραφές που πρέπει».

Για την έλλειψη του κυπριακού στοιχείου στην Ανόρθωση: «Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για την Ανόρθωση και θα πρέπει να το κοιτάξει. Πρέπει να βρούμε μηχανισμούς με τους οποίους θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά. Υπάρχει μια αδυναμία εδώ όμως θα πρέπει να το κοιτάξει και η Ομοσπονδία αυτό».

Για την ανέλιξη του Κωνσταντίνου Λαΐφη: «Ο Κωνσταντίνος είναι ένα ταλαντούχο παιδί. Έχει μεγάλες δυνατότητες και πολλά προτερήματα. Παρόλο ότι είναι νεαρός σε ηλικία δείχνει μια ωριμότητα και νομίζω ότι θα προχωρήσει. Θα δούμε και άλλα πράγματα από το Λαΐφη. Έχει τις δυνατότητες να πάει πιο ψηλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ