aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆλισον: «Είμαι ευγνώμων στον Κλοπ που με βοήθησε να γίνω θρύλος στη Λίβερπουλ»

Άλισον: «Είμαι ευγνώμων στον Κλοπ που με βοήθησε να γίνω θρύλος στη Λίβερπουλ»

Με τα θερμότερα λόγια μίλησε για τον Γιούργκεν Κλοπ ο Άλισον Μπέκερ, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, που είναι μέλος των «reds» από το 2018 και έχει κατακτήσει, πλέον, τόσο το Champions League, όσο και το πρωτάθλημα της Premier League, αποθέωσε τον προπονητή του.

«Ο μέγιστος σεβασμός που μπορώ να έχω για κάποιον, τον έχω για αυτόν. Δεν υπάρχουν πολλές λέξεις που θα μπορούσα να περιγράψω, ίσως στα πορτογαλικά μπορώ να το κάνω καλύτερα! Αλλά ναι, σημαίνει, νομίζω, τα πάντα για αυτή την ομάδα. Μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω στο Λίβερπουλ, με κάνει να νιώθω ξεχωριστός», ανέφερε για τον Γερμανό τεχνικό.

«Οι συμπαίκτες μου με κάνουν να νιώθω ξεχωριστός και οπαδοί, επίσης, όλοι, αλλά ο προπονητής έχει μια ξεχωριστή θέση σε όλα όσα νομίζω για όλους , γιατί έδωσε τη ζωή του για να πετύχει αυτά τα πράγματα που πετυχαίνουμε. Θα τον σέβομαι πάντα, και θα του είμαι ευγνώμων που με έφερε εδώ και μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω θρύλος για τη Λίβερπουλ», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ