aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑλέγκρι – Ρόμα: Deal ενόψει νέας σεζόν αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ

Αλέγκρι – Ρόμα: Deal ενόψει νέας σεζόν αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ

Όπως μετέδωσε το «CalcioMercato», ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με τη Ρόμα, για να διαδεχθεί τον Πάουλο Φονσέκα από τη νέα σεζόν.

Στην Ιταλία θα συνεχίσει να προπονεί, όπως όλα δείχνουν, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τη Ρόμα για να αναλάβει από την ερχόμενη σεζόν.

Η ιστοσελίδα «Calciomercato» ανέφερε σε δημοσίευμά της ότι ο πρώην τεχνικός των Γιουβέντους και Μίλαν έβαλε την υπογραφή του σε προσύμφωνο συνεργασίας με τους Τζιαλορόσι, διάρκειας δύο χρόνων με οψιόν ανανέωσης για έναν επιπλέον.

Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ειδικό όρο στην ενεργοποίηση του deal, που αφορά την έξοδο της Ρόμα στο Champions League, με τη διοίκηση πάντως να παίρνει από τώρα τα μέτρα της για την αντικατάσταση του αμφιλεγόμενου, Πάουλο Φονσέκα, δεσμεύοντας ταυτόχρονα τον Αλέγκρι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σημειώνεται ότι οι Ρωμαίοι τού προσφέρουν μεγαλύτερο συμβόλαιο σε απολαβές σε σύγκριση με τον Πορτογάλο coach, αλλά μικρότερο από αυτό που είχε υπογράψει με τη Γιουβέντους (4,5 εκατ. ετησίως).

Έτσι, παρά το διαρκές φλερτ με ομάδες εκτός Campionato, ο Αλέγκρι δείχνει πως θα κλείσει 20ετία ως προπονητής αποκλειστικά στην πατρίδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ