aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑλέγκρι: «Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στη Γιουβέντους, καλά πάει ο Πίρλο»

Αλέγκρι: «Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στη Γιουβέντους, καλά πάει ο Πίρλο»

Η απογοητευτική πορεία της Γιουβέντους, που έχει ήδη τεθεί εκτός στόχων σε πρωτάθλημα και Champions League, έχει κάνει πολλούς να νοσταλγήσουν τον Μάσιμο Αλέγκρι. Ο ίδιος ερωτηθείς από το Sky Italia αν θα επέστρεφε στη «Γηραιά Κυρία» ήταν… αινιγματικός.

«Είναι αδύνατο να το ξέρει κανείς. Ούτως ή άλλως θεωρώ πως ο Πίρλο τα πάει καλά. Κατέκτησε το Σούπερ Καπ, είναι στον τελικό Κυπέλλου, παλεύει για την τετράδα στη Serie Α και στο Champions League όλα κρίνονται σε μια λεπτομέρεια», τόνισε o 53χρονος προπονητής, που κατέκτησε πέντε σερί πρωταθλήματα με την «Γιούβε». «Ακόμα δεν ξέρω τίποτα, αλλά θέλω να επιστρέψω τον Ιούνιο στους πάγκους», πρόσθεσε.

Επίσης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το ιταλικό ποδόσφαιρο. «Όλο αυτό το διάστημα έκανα κάποιες σκέψεις, νομίζω ότι για το ιταλικό ποδόσφαιρο πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια μας, οι αποκλεισμοί των ομάδων στην Ευρώπη, θα πρέπει να μας κάνουν να προβληματιστούμε. Το ποδόσφαιρο είναι σοβαρό πράγμα, χρειάζεται ισορροπία. Ας μην ξεχνάμε ότι ο κορωνοϊός έχει διαταράξει όλες τις ισορροπίες. Χρειάζεται ηρεμία, οι παίκτες δεν είναι μηχανές που έχουν την ίδια απόδοση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ