aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑλαβές - Βαλένθια 2-1: Προσπέρασαν τη Ρεάλ οι Βάσκοι

Αλαβές – Βαλένθια 2-1: Προσπέρασαν τη Ρεάλ οι Βάσκοι

Συναρπαστικό ήταν το ματς στο «Μεντιθορόθα» της Βιτόρια για την 18η αγωνιστική της ισπανικής Liga. H Βαλένθια άνοιξε το σκορ στο ματς της Χώρας των Βάσκων χάρη στην αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Ντάνι Παρέχο στο 14ο λεπτό, με τον Πατσέκο να μένει «άγαλμα».

Οι «μπαμπαθόρος» έφθασαν στην ισοφάριση στο 21ο λεπτό με τον Μπόρχα Μπαστόν να εκμεταλλεύεται το κενό στην άμυνα των «νυχτερίδων». Μάλιστα, οι Βάσκοι έφθασαν στην ανατροπή και τη νίκη! Το κατάφεραν στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Τόμας Πίνα βρέθηκε στο κέντρο της περιοχής και νίκησε τον Νέτο.

Προσπέρασαν έτσι τη Ρεάλ, η οποία υποδέχεται στη Μαδρίτη τη Σοθιεδάδ το βράδυ της της Κυριακής (6/1, 19:30)

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Ναβάρο, Λαγουαρδία, Μαριπάν, Αγκιρεγκαμπιρία, Ιμπάι (85′ Σομπρίνιο), Πίνα, Γκαρθία, Χόνια, Καλέρι, Μπόρχα Μπαστόν (73′ Μπράσανατς).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Νέτο, Γκαμπριέλ, Γκαράι, Ντιακαμπί, Λατόρε (69′ Μπατσουαγί), Πιτσίνι, Βας (62′ Τόρες), Παρέχο, Τσερίσεβ, Ροδρίγο, Μίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ