aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Άκυρο» σε Έβερτον για Μάρκο Σίλβα!

«Άκυρο» σε Έβερτον για Μάρκο Σίλβα!

Η Γουότφορντ ενημέρωσε τη διοίκηση της Έβερτον ότι δεν έχει καμία πρόθεση να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον Μάρκο Σίλβα, κάτι που αναγκάζει τα «ζαχαρωτά» να στραφούν… και επίσημα σε άλλες λύσεις για τον πάγκο! Επικαλούμενο αποκλειστικές του πληροφορίες το «SkySports» υποστηρίζει πως η Γουότφορντ ενημέρωσε τον σύλλογο του Μέρσεϊσάιντ ότι δεν υπάρχει περίπτωση- στην παρούσα φάση τουλάχιστον- να συναινέσει στην παραχώρηση του προπονητή της.

Μάλιστα υπάρχει η αίσθηση πως οι «hornets» δεν είναι ανοιχτοί σε καμία κρούση, από οποιαδήποτε ομάδα. Είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τη δουλειά του Πορτογάλου και δεν έχουν σκοπό να τον αφήσουν να φύγει μέχρι τουλάχιστον να φέρει εις πέρας το πλάνο του έως το τέλος της περιόδου. Όσον αφορά στην Έβερτον, αναγκαστικά τώρα πρέπει να στραφεί στις εναλλακτικές. Ποιες είναι αυτές; Κανείς δεν ξέρει… Οι περιπτώσεις των Σίλβα και Αλαρντάις ήταν ψηλά στη λίστα και εκτιμάται ότι οι διοικούντες δεν είχαν προετοιμαστεί για… ισάριθμα «άκυρα»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ