aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ακούστηκαν κάποια πράγματα για τις σχέσεις των παιχτών...»

«Ακούστηκαν κάποια πράγματα για τις σχέσεις των παιχτών…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα».

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Χάσαμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια με Πάφο και Ομόνοια, και αυτό μας έχει πληγώσει. Αύριο έχουμε το ματς με τον Ολυμπιακό, και όλοι έχουν αντιληφθεί την σημαντικότητα της νίκης».

Για το σημερινό τραπέζι ανάμεσα στη διοίκηση και στην ομάδα: «Ο πρόεδρος σε συνεργασία με τους παίκτες αλλά και τον προπονητή διάλεξαν τον τρόπο αλλά και τον τόπο για να κάνουν αυτή την συγκέντρωση που έγινε σήμερα. Μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια, ο πρόεδρος μίλησε με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, όπως και τις επόμενες μέρες. Οι παίχτες με τον προπονητή αποφάσισαν ότι ήθελαν μια διαφορετική μέρα, να χαλαρώσουν και επέλεξαν αυτό τον τρόπο. Πέρασαν πάρα πολύ καλά. Ακούστηκαν κάποια πράγματα για τις σχέσεις των παιχτών, αυτό όμως δεν υφίσταται στην ομάδα. Για να είναι εντελώς ξεκάθαρο, ο πρόεδρος είπε στην ομάδα αν θέλουν να κάνουν κάτι κοινό, και τα παιδιά επέλεξαν αυτό που έγινε. Είναι κάτι διαφορετικό, πήγαμε ξανά σε ξενοδοχεία και σε ταβέρνες. Ελπίζουμε ότι αύριο θα βγάλουμε διαφορετικά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο».

Για την μείωση της τιμής του εισιτηρίου στα 5 ευρώ: «Δεν το κάναμε γιατί πιστεύουμε ότι θα έρθει περισσότερος κόσμος με το να βάλουμε 5 ευρώ το εισιτήριο. Το κάναμε γιατί είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια. Θεωρήσαμε ότι γι’ αυτούς που δυσκολεύονται οικονομικά, τους δείχνουμε ότι τους σεβόμαστε και τους σκεφτόμαστε. Ευχόμαστε να έχουμε περισσότερο κόσμο».

Για τους τρεις ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ο Μπενίτεθ δεν ήταν τόσο έτοιμος όσο θα έπρεπε, και ο προπονητής προτίμησε να μην ρισκάρει καθόλου. Ο Αβράαμ έχει συμπληρώσει κίτρινες, και ο Ντόσα Τζούνιορ είναι ακόμα στο στάδιο της επαναφοράς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ