aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑκόμη ένα θερμό και πιεστικό καλοκαίρι

Ακόμη ένα θερμό και πιεστικό καλοκαίρι

Ο Νίκος Νταμπίζας θα πρέπει να τρέξει 100άρι και να κάνει τον καλύτερο χρόνο όσον αφορά τα θέματα προγραμματισμού, σύμφωνα με ρεπορτάζ της οπαδικής ιστοσελίδας της Ομόνοιας, omonoia24.com.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

“Τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά, αφού η Ομόνοια είναι υποχρεωμένη στις 6 Ιουνίου να αρχίσει προετοιμασία. Ο Νίκος Νταμπίζας όσο προετοιμασμένος κι αν ήταν, έχοντας στο μυαλό του το χειρότερο σενάριο που δυστυχώς συνέβη, δηλαδή να κληθεί να αγωνιστεί η ομάδα μας στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, θα πρέπει να τρέξει 100άρι και να κάνει τον καλύτερο χρόνο. Να νικήσει ακόμη και τον Μπόλτ!

Αυτή είναι η σημερινή εικόνα στην Ομόνοια στο κεφάλαιο προγραμματισμός. Ο Μιλόγεβιτς άλλαξε τα σχέδια και υποχρέωσε τον «Ντάμπι» να κινηθεί ακόμη πιο γρήγορο, θέτοντας ως προτεραιότητα την απόκτηση προπονητή.

Παράλληλα «τρέχουν» και τα θέματα των προσθαφαιρέσεων ώστε αρχές Ιουνίου να ξεκαθαρίσει σίγουρα το σκηνικό με το υφιστάμενο ρόστερ.

Επίσης, όσο πιο πολλές μετεγγραφές γίνουν μέχρι τότε τόσο το καλύτερο. Είναι ξεκάθαρο πως, θα αρχίσει η προετοιμασία και θα συνεχίζονται οι μετεγγραφικές κινήσεις, αφού είναι εξαιρετικά δύσκολο να ολοκληρωθούν όλες σε δυο βδομάδες.

Ακόμη, ο Νταμπίζας το έκανε ξεκάθαρο πως, όσο περνά ο καιρός είναι πιο εφικτό να υλοποιήσεις καλύτερες μετεγγραφές. Οπόταν, είναι ορατό το ενδεχόμενο να δούμε την Ομόνοια να αγωνίζεται στην Ευρώπη και να έχει ακόμη ανοιχτές θέσεις για μετεγγραφές.

Ο χρόνος μπορεί να πιέζει, όμως θα πρέπει τα πάντα να γίνουν με καθαρό μυαλό. Να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος, με ποδοσφαιριστές να εντάσσονται στο ρόστερ και πριν αρχίσει το πρωτάθλημα να αποχωρούν. Ο τεχνικός διευθυντής θέλει να είναι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις που θα γίνουν. Υπομονή, λοιπόν, αφού άλλο ένα καλοκαίρι αναμένεται θερμό”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ