aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑκόμα σκοράρει η Ολλανδία, «αυτοκτονία» για Τουρκία (vid)

Ακόμα σκοράρει η Ολλανδία, «αυτοκτονία» για Τουρκία (vid)

Μια «καταιγιστική» Ολλανδία σάρωσε 7-0 στην έδρα του αδύναμου Γιβραλτάρ για την τρίτη αγωνιστική του έβδομου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ του 2022 και πλησίασε στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Αυτοκτόνησε» η Τουρκία, αφού παραχώρησε 3-3 στη Λετονία, ενώ προηγήθηκε 3-1, αλλά διατηρήθηκε στην κορυφή.

«Έκανε «θρίλερ» η Νορβηγία το γκρουπ, μετά το 0-1 επί του Μαυροβουνίου στην Ποντγκόριτσα.

Γιβραλτάρ-Ολλανδία 0-7
Οι «οράνιε» ξεκίνησαν «μουδιασμένα» και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Γιβραλτάρ. Οι Μπεργκίς, Ντεπάι και Ντε Λιχτ έχασαν τις πρώτες ευκαιρίες των Ολλανδών στο εικοσάλεπτο και από εκείνη την ώρα οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να «πολιορκούν» την εστία των γηπεδούχων με πρωταγωνιστές πολλούς παίκτες. Τελικά, στο 42΄ ο Βαϊνάλντουμ συνδυάστηκε με τον Μπεργκίς και ο τελευταίος έκανε το 0-1.

Οι παίκτες του Φρανκ Ντε Μπουρ μπήκαν «φουριόζοι» στην επανάληψη και έφτασαν στο 0-5 σε 20’. Στο 55’, ο Μπεργκίς σέντραρε και ο Λουκ Ντε Γιονγκ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2. Στο 61΄’, ο Ντεπάι με απευθείας φάουλ από πλάγια έκανε το 0-3. Στο 62΄, ο Βαϊνάλντουμ πέτυχε το 0-4. Στο 64’, ο Κλάσεν συνδυάστηκε με τον Μάλεν και ο παίκτης της Αϊντχόφεν έκανε το 0-5. Στο 85’, ο Βάινταλ έδωσε στον Φαν Ντε Μπέεκ και αυτός έγραψε το 0-6. Στο 88’, ο Βάινταλ έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντεπάι και αυτός διαμόρφωσε το τελικό 0-7.


Τουρκία-Λετονία 3-3
Μόλις στο 2’, ο Καραμάν δέχτηκε τη σέντρα του Τσαλχάνογλου μέσα στην περιοχή και έκανε το 1-0 για την Τουρκία. Στο 33’, ο Τσαλχάνογλκου με σουτ από τα 25 μέτρα έκανε τα 2-0. Στο 35’ ο Γιουρκόφσκις έδωσε μέσα στην περιοχή στον Σαβάλνιεκς και αυτός μείωσε σε 2-1.

Στο 52’, ο Τόμπερς ανέτρεψε μέσα στη λετονική περιοχή τον Μουλντούρ και το πέναλτι που δόθηκε, εκτέλεσε εύστοχα ο Γιλμάζ για το 3-1. Στο 58’, ο Ος βρήκε τον Ουλμπρίκις και αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 3-2. Στο 79’, ο Εμσις έδωσε στον Ικάουνιεκς και αυτός έκανε το 3-3.

Μαυροβούνιο-Νορβηγία 0-1
Στο 35’ ο Σόρλοθ δέχτηκε την μπαλιά του Ελιουνούσι και πλάγια μέσα στην περιοχή έκανε το 0-1.

Μέχρι το 60’, οι Μαυροβούνιοι έχασαν τέσσερις ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Στη συνέχεια, συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία και τον έλεγχο της αναμέτρησης χωρίς να είναι τόσο απειλητικοί. Οι πολλές αλλαγές έριξαν το ρυθμό, όμως ο Γιόβετιτς έχασε μια καλή ευκαιρία στο 82’ για την ισοφάριση χωρίς τελικά να αλλάξει κάτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ