aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑκόμα και με αφαίρεση βαθμών κινδυνεύει η Γιουνάιτεντ για τα επεισόδια

Ακόμα και με αφαίρεση βαθμών κινδυνεύει η Γιουνάιτεντ για τα επεισόδια

Από χρηματικό πρόστιμο μέχρι και αφαίρεση βαθμών κινδυνεύει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τα όσα συνέβησαν στο «Όλντ Τράφορντ», με την εισβολή των οπαδών για να διαμαρτυρηθούν κατά των ιδιοκτητών του συλλόγου.

Το μεγάλο ντέρμπι στο Νησί, μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ αναβλήθηκε οριστικά μετά την είσοδο των φιλάθλων στο «Ολντ Τράφορντ»! Η έκρηξη μίσους των οπαδών της Γιουνάιτεντ κατά της ιδιοκτήτριας οικογένειας Γκλέιζερ, περιλάμβανε βίαιες σκηνές, εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κι επεισόδια με αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «SUN», τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο των «κόκκινων διαβόλων» το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, ενδέχεται να τα πληρώσει ακριβά η Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η FA εξετάζει να επιβάλει χρηματικό πρόστιμο στη Γιουνάιτεντ, για την εισβολή των οπαδών της που οδήγησε στην αναβολή του αγώνα ή ακόμα και αφαίρεση βαθμών! Βέβαια, σε περίπτωση που παρθεί η απόφαση για αφαίρεση βαθμών θα είναι για τη νέα και όχι για τη φετινή σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ