aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑκόμα ένας ιστορικός διασυρμός της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα (vid)

Ακόμα ένας ιστορικός διασυρμός της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα (vid)

Εξάρα, πεντάρα, τεσσάρες και ξανά πεντάρα. Ο Μέσι μπορεί να έλειπε, αλλά ο Λουίς Σουάρες με χατ τρικ οδήγησε την Μπαρτσελόνα στο 5-1 κόντρα στο φάντασμα της χειρότερης σύγχρονης Ρεάλ.

Από εκείνο το 2-6 τον Μάιο του 2009 τα πάντα έχουν αλλάξει στη μεταξύ τους ιστορία. Θα ακολουθούσε η μυθική manita, δύο τεσσάρες εκτός και τώρα αυτό. Ο Κριστιάνο ήταν στο Τορίνο και ο Μέσι με το χέρι δεμένο στα επίσημα. Η Μπαρτσελόνα ήταν στο γήπεδο με ένα μικρό κενό συγκέντρωσης.

Το ερώτημα ήταν το πού είχε εξαφανιστεί και πάλι η Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι έπαιξαν μπάλα μόλις για 10 λεπτά σε ολόκληρο το Clasico και το πλήρωσαν με έναν ακόμα ασήκωτο διασυρμό στη σύγχρονη αφήγηση των ντέρμπι. Το 5-1 είχε ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες που έγινε ο πρώτος με χατ τρικ από την εποχή του Ρομάριο (1994).

Οι Καταλανοί μπήκαν με τον απόλυτο έλεγχο στον αγώνα και βρήκαν γκολ στο 11′, μετά από φοβερό κοντρόλ και παράλληλη του Ζόρντι Αλμπα και πλασέ του Κουτίνιο με τη μία. Ηταν ένα φοβερό τέρμα, καθώς είχαν προηγηθεί 30 πάσες από 10 παίκτες της ομάδας (μόνο ο Σουάρες δεν ακούμπησε). Τα λάθη στην άμυνα των φιλοξενούμενων συνεχίζοντας, το κέντρο δεν κρατούσε μπάλα και στο 28′ ο Βαράν ανέτρεψε τον Σουάρες, το πρώτο VAR στην ιστορία των ντέρμπι έδειξε πέναλτι και ο Ουρουγουανός άνοιξε τον λογαριασμό του.

Και πάνω που η Ρεάλ Μαδρίτης σήκωσε κεφάλι με την αλλαγή του συστήματος σε 3-4-3 και την μείωση του σκορ σε 2-1 από τον Μαρσέλο (50’) και το δοκάρι του Μόντριτς λίγο αργότερα, ανέλαβε και πάλι δράση.

Οι Καταλανοί βρήκαν σε χρόνο ρεκόρ τις τρύπες στο υβριδικό σύστημα της Ρεάλ Μαδρίτης και έφτασαν στο απίθανο 5-1, που μάλλον σημαίνει το τέλος του Λοπετέγκι.

Ο Λουίς Σουάρες έφτασε στο πρώτο του χατ-τρικ απέναντι στην «βασίλισσα» (75’, 82’), ο Βιδάλ έκλεισε το πάρτι (87’) και στην Μαδρίτη όλοι ψάχνουν τρύπα για να κρυφτούν.

Μπαρσελόνα (Βαλβέρδε): Tερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Αρτούρ (81′ Βιδάλ), Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ραφίνια (69′ Σεμέντο), Κουτίνιo (74′ Nτεμπελέ), Λουίς Σουάρες.

Ρεάλ Μαδρίτης (Λοπετέγκι): Κουρτουά, Νάτσο, Βαράν (46′ Βάσκεθ), Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο (81′ Mαριάνο), Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Ισκο, Μπενζεμά, Μπέιλ (78′ Ασένσιο)

Σκόρερ: 11′ Κουτίνιο, 30′ (πέναλτι), 75′, 83 Σουάρες, 87′ Biδάλ / 51′ Μαρσέλο

Κίτρινες: Nάτσο, Μπέιλ

Αποβολές: 

____________________________________________________________________________________________________________


____________________________________________________________________________________________________________

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ