aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα»

«Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα»

O Σωφρόνης Αυγουστή χτύπησε και χθες το καμπανάκι στους ποδοσφαιριστές του. «Είμαστε ακόμη στην αρχή, πάμε καλά, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Για μας τώρα αρχίζουν οι μάχες και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», είπε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές, σε μια προσπάθειά του να παραμείνουν προσγειωμένοι. Είναι μεγάλη υπόθεση να διατηρηθεί η καλή ψυχολογία.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα ξέρει πως τόσο πέρσι όσο και φέτος, η ομάδα του πλήρωσε τα λάθη, τη χαλαρότητα και τις επιπολαιότητες, ιδιαιτέρως σε παιχνίδια που εύκολα ή δύσκολα κάποιοι πίστευαν ότι θα τα «καθάριζε». Με τον χαρακτήρα που έχει διαμορφωθεί, δεν επιτρέπονται τα λάθη.

Το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Ερμή μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι κυανόλευκοι δεν θέλουν να πέσουν στην παγίδα της υποτίμησης και γι΄ αυτό δηλώνουν πως θα πάνε… διαβασμένοι. Ο Ερμής, άλλωστε, είναι μία από τις ομάδες που έχουν κερδίσει τον Απόλλωνα στον πρώτο γύρο και αυτό αποτελεί επιπρόσθετη αιτία για να μην αφήσει τίποτα στην τύχη ο Αυγουστή.

Οι κυανόλευκοι παρουσιάζονται παθιασμένοι, στοιχείο το οποίο τους έλειψε σε παιχνίδια που χάθηκαν πολύ εύκολα βαθμοί. Επανήλθαν δριμύτεροι και στα τρία πρώτα ντέρμπι του 2017 με την ΑΕΚ, την ΑΕΛ και την Ομόνοια έδειξαν ποιοι είναι και πόσο θέλουν να προλάβουν το τρένο του τίτλου.

Γιατί μπορεί επίσημα να μη βγαίνει προς τα έξω κουβέντα για τον τίτλο, όμως αυτός είναι ο στόχος. Να συνεχίσουν το ίδιο ακμαίοι, κερδίζοντας και την επόμενη τετράδα των παιχνιδιών που ακολουθούν με Ερμή, Αναγέννηση, Δόξα, Εθνικό, Καρμιώτισσα και να φιλοξενήσουν τον ΑΠΟΕΛ την 25η αγωνιστική με φόντο μάλλον την κορυφή.

Δεν αμφιβάλλει κανείς για τη δυναμική της ομάδας, ούτε πως δεν μπορεί να φτάσει σε άλλες πέντε σερί νίκες. Οι αντίπαλοι είναι στα μέτρα του, οι παίκτες σε άριστη κατάσταση, ο κόσμος είναι δίπλα στον σύλλογο, άρα μπορεί να συνεχίσει χωρίς βαθμολογικές απώλειες.

Φυσικά, στον Απόλλωνα δεν σκέφτονται την πεντάδα των αγώνων που ακολουθεί, αλλά ένα-ένα τα εμπόδια. Οι κυανόλευκοι προετοιμάζονται με κάθε επιμέλεια για το παιχνίδι απέναντι στον Ερμή, με στόχο να πάρουν και πάλι την ουσία και να συνεχίσουν την αντεπίθεσή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ