aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑκολουθούν πολλές κλειστές στροφές για την ΑΕΛ!

Ακολουθούν πολλές κλειστές στροφές για την ΑΕΛ!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΛ θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν. Η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, έφερε ξανά τα χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας, όμως ακολουθούν δύσκολοι αγώνες, στους οποίους οι ποδοσφαιριστές καλούνται να καταθέσουν όλες τους τις δυνάμεις. Ήδη, ο Ντούσαν Κέρκεζ και οι ποδοσφαιριστές του μετρούν αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι του 2020, με τη Δόξα στο Μακάρειο. Η σεζόν εισέρχεται σε  κλειστές και επικίνδυνες στροφές, όπου κάθε απώλεια θα μετρά διπλά.

Στην ΑΕΛ γνωρίζουν πολύ καλά, πως δεν μπορούν να περιμένουν πολλά, από την ενίσχυση που θα γίνει. Θα προστεθούν δύο, το πολύ τρεις καινούργιοι, αλλά δεν ξέρεις αν θα σου βγουν λαχείο, οι νέοι ποδοσφαιριστές. Κατά συνέπεια, ειδικά στην περίπτωση της ΑΕΛ, η προσπάθεια θα πέσει στους ώμους αυτών που σήκωσαν την ομάδα στις πλάτες τους, τους τελευταίους μήνες. Στα πλην του έμψυχου δυναμικού, που ξεκίνησε το καλοκαίρι, εκτός από την αποχώρηση του Ζούνιορ, στην πόρτα εξόδου είναι ο Τόρες και ίσως άλλοι ένας ή δύο.

Αυτό που προέχει, είναι οι Βοζίνια, Α. Τεϊσέιρα, Γουίλερ, Αβραάμ, Αντωνίου, Ράσο, Ζντραφκόφσκι, Μεντόγιεβιτς, Γερολέμου, Χ. Κυριάκου, Χουράδο, Κάρλος, Εμαέ, Γκαστανιάγα, Γκοντάλ, Μαρκόσκι και Γκαζαριάν να παρουσιαστούν ορεξάτοι στη συνέχεια.

Σε αυτούς τους δεκαεφτά θα στηριχθεί ο Ντούσαν Κέρκεζ για να φέρει σε πέρας την αποστολή του. Και οι δεκαεφτά είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος πως δεν μπορούν, όταν έχουν καθαρό μυαλό να οδηγήσουν την ΑΕΛ σε επιτυχίες.

Εκείνο που θα μετρήσει για να φτάσει η ΑΕΛ στον στόχο της, είναι να ανέβουν και άλλο κάποιοι ποδοσφαιριστές, που ακόμη δεν έχουν βοηθήσει στον βαθμό που όλοι ανέμεναν. Για παράδειγμα ο Γκαζαριάν έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και δεν υποφέρει άλλο από προβλήματα, ίσως τον δούμε να αποδίδει καλύτερα.

Ο Εμαέ, είναι άλλη μια περίπτωση ενός ικανού ποδοσφαιριστή. Σημείωσε το πρώτο του γκολ, στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ και αναμένεται πως αυτό θα τον βοηθήσει. Πήρε «μπρος» και ο Χουράδο, ενώ σταθερές αξίες, όπως οι Γκαθτανιάγα, Μεντόγιεβιτς και Ζντραφκόφσκι μπορούν να αναπτύξουν και άλλο τα προσόντα τους. Ο Γκοντάλ επέστρεψε και προσθέτει και άλλο βάθος στην άμυνα, ενώ αν τελικά ο Κάρλος δεν αποχωρήσει αναμένεται πως και αυτός μπορεί να προσφέρει περισσότερα και να αποτελέσει μια ισχυρή μονάδα για την γραμμή κρούσης της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ