aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑκολουθεί Γολγοθάς διάρκειας 23 ημερών

Ακολουθεί Γολγοθάς διάρκειας 23 ημερών

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μια ματιά αν ρίξει κάποιος στο πρόγραμμα του Απόλλωνα, θα διαπιστώσει, πως σε διάστημα 23 ημερών θα δώσει εφτά παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη. Σχεδόν κάθε τρεις… (και κάτι) μέρες θα δίνει και ένα παιχνίδι! Οι κυανόλευκοι θα κάνουν αρχή με το παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση, το ερχόμενο Σάββατο στο «Αντώνης Παπαδοπουλος». Θα ακολουθήσει η αποστολή στην Ιταλία για τον αγώνα με την Αταλάντα (19/10) και τρεις μέρες αργότερα, θα αναμετρηθεί με τον Άρη. Την Τετάρτη (25/10)  θα γίνει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, καθώς η ΚΟΠ έβαλε μεσοβδόμαδα την 9η αγωνιστική. Μετά το ντέρμπι ο Απόλλων θα φιλοξενήσει την Κυριακή (29/10) τη Δόξα στο Τσίρειο. Ο νέος μήνας θα μπει με ευρωπαϊκό παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα με την Αταλάντα (02/11) στο ΓΣΠ, ενώ ο κύκλος της σειράς με τα εφτά παιχνίδια θα ολοκληρωθεί με το ντέρμπι στο «Αρένα» με την ΑΕΚ, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (05/11).

Ούτε λόγος για εύκολα ή αδιάφορα παιχνίδια. Ο Απόλλων κυνηγά τον τίτλο και παράλληλα στα δύο παιχνίδια με την Αταλάντα, θα κτυπήσει τα ρέστα του, καθώς με βαθμολογικό κέρδος, θα είναι σε θέση να βρεθεί προ των πυλών της πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Μπορεί να φαντάζει πολύ δύσκολο εγχείρημα, όμως αν εξασφαλίσει βαθμούς στα ματς που ακολουθούν με τους Ιταλούς, όλα είναι πιθανά. Στην παρούσα φάση, όμως, ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν βλέπει και δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο, εκτός από το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Εκεί έχει στρέψει την προσοχή του και δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο, παρά να ετοιμάσει την ομάδα του για το διπλό στη Λάρνακα. Οι διεθνείς με την Ελπίδων (Σπόλιαριτς, Πίττας, Λ. Κυριάκου) θα είναι από σήμερα στη διάθεσή του, ενώ οι Βασιλείου και Στυλιανού που είναι με την Εθνική Ανδρών, θα προπονηθούν αύριο στο Κολόσσι. Ο Σκέμπρι που ήταν με την Εθνική Μάλτας, έχει ήδη επιστρέψει και προπονείται με τους συμπαίκτες του. Ο Παπουλής θα είναι εκτός πλάνων, λόγω της ποινής που του επιβλήθηκε, από τα επεισόδια που ακολούθησαν του αγώνα με τον Ερμή.

Οι κυανόλευκοι θα επιδιώξουν το τρίποντο στην έδρα των αντιπάλων τους, το Σάββατο, που θα είναι ουσιαστικά και η πρώτη νίκη σε ντέρμπι, καθώς σε αυτό που προηγήθηκε με την ΑΕΛ, έμειναν στην ισοπαλία. Μια νίκη θα δώσει ώθηση και επιπλέον ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα θα πλησιάσουν πιο κοντά στην κορυφή, έχοντας και δύο παιχνίδια λιγότερα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

14/10 Ανόρθωση-Απόλλων (18:00)

19/10 Αταλάντα-Απόλλων (22:05)

22/10 Απόλλων-Άρης (19:00)

25/10 ΑΠΟΕΛ-Απόλλων (18:00)

29/10 Απόλλων-Δόξα (18:00)

02/11 Απόλλων-Αταλάντα (20:00)

05/11 ΑΕΚ-Απόλλων (18:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ