aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑκάθεκτη στη μάχη του τίτλου η Λάτσιο

Ακάθεκτη στη μάχη του τίτλου η Λάτσιο

Η Λάτσιο ονειρεύεται τίτλο και με νίκες σαν αυτή στο Ενιο Ταρντίνι εκτοξεύει την αυτοπεποίθησή της στα ύψη. Οι Λατσιάλι επικράτησαν 1-0 της Πάρμα, έμειναν 18ο ματς αήττητοι και βρέθηκαν στο -1 από την κορυφή της Serie A.

Με σημαντικές απουσίες παρατάχθηκαν στο Ένιο Ταρντίνι τόσο η Πάρμα όσο και η Λάτσιο. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία με το σουτ του Κούρτιτς, αλλά ο Στρακόσια με εντυπώσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν. Οι Λατσιάλι ανέβασαν ρυθμό μετά το τέταρτο, πήραν τον έλεγχο του ματς και δημιούργησαν φάσεις. Ωστόσο, Ιμόμπιλε, Μάρουσιτς και Καϊσέδο δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Η πίεση των φιλοξενούμενων έγινε εντονότερη στο τελευταίο δεκάλεπτο και στο 42′ ήρθε το γκολ με σκόρερ τον Καϊσέδο!

Το VAR δικαίωσε τη Λάτσιο, μιας και στη διάρκεια της φάσης δεν φάνηκε ο Ιμόμπιλε να κάνει χέρι. Kακό το ματς στην επανάληψη, με τη Λάτσιο να έχει τον έλεγχο, αλλά να προσπαθεί κυρίως να διατηρήσει τα κεκτημένα. Η Πάρμα πίεσε στα τελευταία λεπτά, ζήτησε πέναλτι στις καθυστερήσεις, ενώ στην τελευταία φάση ο Κουλουσέφσκι έχασε τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ