aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑκάθεκτη η Σεβίλλη στο κυνήγι της Ρεάλ!

Ακάθεκτη η Σεβίλλη στο κυνήγι της Ρεάλ!

Η Σεβίλλη αν και τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Οσασούνα, σημείωσε την πέμπτη της διαδοχική νίκη με το εντυπωσιακό 4-3 και διατηρήθηκε στον έναν μόλις βαθμό πίσω από την κορυφή της Πριμέρα Ντιβισιόν και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το παιχνίδι στην Παμπλόνα αποτελούσε μία χρυσή ευκαιρία για τη Σεβίλλη ώστε να παραμείνει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ρεάλ Μαδρίτης. Άλλωστε η Οσασούνα, στον πυθμένα του βαθμολογικού πίνακα της Πριμέρα Ντιβισιόν, με μία μόλις νίκη στο πρωτάθλημα και καμία στην έδρα της, δεν ήταν δα και το… φόβητρο.

Ωστόσο οι Βάσκοι φρόντισαν να βάλουν από κάτω τη Σεβίλλη με ωραίο πλασέ του Σέρχιο Λεόν στο 15′. Οι Ανδαλουσιάνοι φαίνονταν τρακαρισμένοι αλλά τη λύση έδωσε ο αρχηγός λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο 43′ αρχικά το βολέ του Ιμπόρα βρήκε το κάθετο δοκάρι με τον Γιόβετιτς να παίρνει το ριμπάουντ, να τροφοδοτεί τον Ιμπόρα, ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 1-1 σε ένα κομβικό σημείο.

Η Οσασούνα όμως έδειξε αποφασισμένη να βάλει «στοπ» στη Σεβίλλη και ο Ιμπόρα φρόντισε γι’ αυτό με ένα άτσαλο διώξιμο της μπάλας στο 63′ που οδήγησε σε αυτογκόλ, βάζοντας την Οσασούνα με 2-1 ξανά μπροστά στο σκορ.

Ο αρχηγός της Σεβίλλης πήρε όμως το… αίμα του πίσω δύο λεπτά αργότερα, όταν με κεφαλιά κατάφερε να ακυρώσει το προηγούμενο λάθος του και να ισοφαρίσει εκ νέου για την ομάδα του Σαμπάολι (2-2).

Κάπου εκεί η Σεβίλλη άρχιζε να πατά πιο αποφασιστικά στη βάσκικη περιοχή και αυτό της έδωσε και τη νίκη. Στο 80′ με κεφαλιά του Βάσκες έπειτα από κόρνερ, οι Ανδαλουσιάνοι γράψανε το 2-3, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ, ενώ στις καθυστερήσεις το σουτ του Σαράμπια στα όρια της περιοχής έκανε το 4-2 με το οποίο η Σεβίλλη κλείδωσε ουσιαστικά το τρίποντο.

Το μόνο που κατάφερε η Οσασούνα ήταν να μειώσει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κέναν Κόδρο, που διαμόρφωσε το τελικό 3-4. Με τη νίκη της αυτή η Σεβίλλη παρέμεινε στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ρεάλ Μαδρίτης, μειώνοντας ξανά στον ένα βαθμό τη διαφορά από την κορυφή της Πριμέρα Ντιβισιόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ