aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑκάθεκτη η Λίβερπουλ, αδιόρθωτη η Άρσεναλ! (vids)

Ακάθεκτη η Λίβερπουλ, αδιόρθωτη η Άρσεναλ! (vids)

Πολύ απλά δεν γίνεται να το χάσει!

Παρά το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε στο 82′ από τον Ζαχά και η Κρίσταλ Πάλας έδειχνε ικανή να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, η Λίβερπουλ βρήκε την απάντηση τρία λεπτά αργότερα με γκολ του Φιρμίνο και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, έστω και πολύ δύσκολα πανηγύρισε τη 12η νίκη της σε 13 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα.

Έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο που δικαίως ακυρώθηκε γκολ της Κρίσταλ Πάλας, αφού ο Μπεντέκε έκανε φάουλ εντός περιοχής, η Λίβερπουλ αφυπνίστηκε νωρίς στο δεύτερο μέρος. Συγκεκριμένα, στο 49′ ο Μανέ με σουτ εντός περιοχής άνοιξε το δρόμο για τους φιλοξενούμενους, που είχαν στόχο να κλειδώσουν το ματς στο 1-0. Ωστόσο, η ομάδα του Χότζον δικαιώθηκε για την επιμονή της και στο 82′ ο Ζαχά με ωραία ενέργεια εντός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Παρ’ όλα αυτά, όπως έχει συμβεί πάρα πολλές φορές τη φετινή σεζόν, η Λίβερπουλ έδειξε χαρακτήρα και στο 85′ από σύγχυση στα καρέ των γηπεδούχων, ο Φιρμίνο τη βρήκε έτοιμη μπροστά του για να κάνει το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ισοπαλία και πολύ της ήταν!

Ακόμα ένα… βαρίδι προστέθηκε στον Ουνάι Έμερι, που εξακολουθεί να δέχεται την έντονη αμφισβήτηση και αποτελέσματα όπως αυτό κόντρα στη Σαουθάμπτον, δεν βοηθούν την κατάστασή του. Οι «κανονιέρηδες» κατάφεραν να σώσουν τον βαθμό της ισοπαλίας στο 96′, με τον Λακαζέτ να διαμορφώνει το 2-2. Ο Ινγκς άνοιξε το σκορ στο 8′, με τον Γάλλο επιθετικό να ισοφαρίζει στο 18′, ενώ οι «Άγιοι» ξαναπήραν το προβάδισμα στο 71′ με τον Γουόρντ-Πράους, πριν ο Λακαζέτ «ξαναμιλήσει» στο τέλος της αναμέτρησης.

Στα σχοινιά ο Μάρκο Σίλβα, σούπερ η Λέστερ

Κι αν ο Ουνάι Έμερι είναι σε δύσκολη θέση, τότε ο Μάρκο Σίλβα είναι όντως στο χείλος της απόλυσης από την Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» ηττήθηκαν 2-0 εντός έδρας από την τελευταία πριν από την έναρξη της αγωνιστικής, Νόριτς και ο Πορτογάλος δεν μπορεί να αισθάνεται καθόλου ασφαλής για το μέλλον του.

Από την άλλη πλευρά, η Λέστερ επικράτησε εκτός έδρας 2-0 της Μπράιτον χάρη στα γκολ των Πέρεζ και Βάρντι και παραμένει σταθερά στη δεύτερη θέση και στο -8 από τη Λίβερπουλ.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Σάββατο 23 Νοεμβρίου

Γουέστ Χαμ-Τότεναμ 2-3
(73’ Αντόνιο, 96’ Ογκμπόνα – 36’ Σον, 43’ Μόουρα, 49’ Κέιν)

Μπόρνμουθ-Γουλβς 1-2
(59’ Κουκ – 21’ Μουτίνιο, 31’ Χιμένεζ)

Άρσεναλ-Σαουθάμπτον 2-2
(18’, 96’ Λακαζέτ – 8’ Ινγκς, 71’ Γουόρντ-Πράους)

Μπράιτον-Λέστερ 0-2
(64’ Αγιόζε Πέρεζ, 82’ πέν. Βάρντι)

Κρίσταλ Πάλας-Λίβερπουλ 1-2
(82’ Ζαχά – 49’ Μανέ, 85’ Φιρμίνο)

Έβερτον-Νόριτς 0-2
(54’ Κάντγουελ, 92’ Σρμπένι)

Γουότφορντ-Μπέρνλι 0-3
(53’ Γουντ, 82’ πέν. Μπαρνς, 88’ Ταρκόφσκι)

Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι 19:30

Κυριακή 24 Νοεμβρίου

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου

Άστον Βίλα-Νιούκαστλ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ