aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αίσθημα ευθύνης απέναντι στη Μίλαν»

«Αίσθημα ευθύνης απέναντι στη Μίλαν»

Για αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία της Μίλαν έκανε λόγο ο νέος πρόεδρος του συλλόγου, Λι Γιονγκχόνγκ, στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση της πώλησης των «ροσονέρι» από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε κοινοπραξία κινεζικών συμφερόντων. «Σήμερα είναι μία σημαντική μέρα. Ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στη θρυλική ιστορία της Μίλαν.

Εχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντι σε όλους τους «τιφόζι» και θέλουμε να φτάσουμε πιο μακριά απ΄ ό,τι περιμένουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λι Γιονγκχόνγκ, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και την εταιρεία του Fininvest, μέχρι χθες κάτοχο του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μίλαν.

«Η Μίλαν είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο, με 118 χρόνια λαμπρής ιστορίας. Τα τελευταία 30 χρόνια γνώρισε αναρίθμητες επιτυχίες. Ολες οι επιτυχίες και οι μεγάλοι σταρ που έπαιξαν εδώ, κάνουν τους «τιφόζι» να περιμένουν την επιστροφή του συλλόγου στην κορυφή της Ευρώπης. Στόχος μας για το μέλλον είναι όλοι οι «τιφόζι», σε όλο τον κόσμο, να αγαπούν όλο και περισσότερο τη Μίλαν», κατέληξε ο Λι Γιονγκχόνγκ.

Παράλληλα, ο Μάρκο Φασόνε, που πρόκειται να αναλάβει ρόλο εκτελεστικού διευθυντή των «ροσονέρι», δήλωσε ότι το συνολικό κόστος της εξαγοράς της Μίλαν θα αγγίξει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ. Εξ αυτών, τα 740 εκατ. αφορούν την απόκτηση των μετοχών και την ανάληψη των χρεών του συλλόγου και 100 εκατ. το διαχειριστικό κόστος για την περίοδο μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ενώ περίπου 160 εκατ. ευρώ θα επενδυθούν στον σύλλογο από τους νέους ιδιοκτήτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ