aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑισιόδοξος ο Λάμπαρντ ενόψει Μπάγερν

Αισιόδοξος ο Λάμπαρντ ενόψει Μπάγερν

Απόψε η Τσέλσι υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου σε ένα ματς – deja vu (τελικός 2012) για την πρώτη πράξη της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρά το γεγονός ότι η φιλοξενούμενη ομάδα θεωρείται το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης, ο Φρανκ Λάμπαρντ παραμένει αισιόδοξος εκφράζοντας την εμπιστοσύνη στους παίκτες του για ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Η δουλειά μου όμως είναι να προετοιμάσω κατάλληλα την ομάδα μου και να προσπαθήσουμε μαζί να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Είναι λογικό να θεωρούμαστε αουτσάιντερ καθώς έχουμε απέναντι μας μια πολύ πιο έμπειρη ομάδα. Όμως αυτά αλλάζουν και δεν παίζουν πάντα ρόλο στο ποδόσφαιρο. Τα αουτσάιντερ έχουν γράψει ιστορία στο άθλημα, όλοι μας έχουμε αγαπήσει μια τέτοια. Μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα απόψε, πιστεύω πολύ στους παίκτες μου»
, δήλωσε ο τεχνικός των «μπλε», ο οποίος ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς ελλείψεις.

Οι «Βαυαροί» ωστόσο επιστρέφουν σε αγγλικό έδαφος από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν και ισοπέδωσαν την Τότεναμ με το ασύλληπτο 7-2 για τη φάση των ομίλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ