aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑισιόδοξος ο Εγγλέζου

Αισιόδοξος ο Εγγλέζου

Όταν μια ομάδα αλλάζει προπονητή, αλλάζει και η ψυχολογία των παιχτών. Αυτό συνέβη και στη Νέα Σαλαμίνα με τον ερχομό του Αντόνιο Κονσεϊσάο, όπως παραδέχθηκε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Νικόλας Εγγλέζου, αναφερόμενος στη νίκη επί του Εθνικού Άχνας.

«Το πρόβλημα ήταν η ψυχολογία, δεν ήμασταν στα καλύτερά μας. Κερδίσαμε ένα καθοριστικό παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Η Νέα Σαλαμίνα έχει καλό υλικό και είναι κρίμα να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Όταν κερδίζεις τον Εθνικό στο Δασάκι λέει πολλά. Δεν το κατάφεραν οι μεγάλες ομάδες. Αυτό μας δίνει μεγαλύτερη ελευθερία για τη συνέχεια».

Ερωτηθείς ο Κύπριος εξτρέμ για τις προσωπικές του φιλοδοξίες, τόνισε: «Τώρα αισθάνομαι καλά, προσπαθώ να βοηθήσω τη Νέα Σαλαμίνα. Να τελειώσει το πρωτάθλημα, να καθιερωθώ στην Εθνική Ανδρών και τα υπόλοιπα θα έρθουν. Στόχος είναι όταν με το καλό επιστρέψω στην ΑΕΚ να βοηθήσω όσο μπορώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ